V Příbrami potřebujeme zlomit nepříznivou bilanci z předchozích duelů
Klub

V Příbrami potřebujeme zlomit nepříznivou bilanci z předchozích duelů

Redakce

Z Příbrami může Mladá Boleslav odjet jako druhý tým tabulky. A to v případě, že se jí podaří vyhrát ve středočeském derby nad soupeřem, kterého v první lize ještě neporazila. Je tedy nepříhodnější čas tuto negativní statistiku změnit.Na podzim 2005 v Mladé Boleslavi skončilo vzájemné utkání bezbrankovou plichtou. Mladá Boleslav sice měla herní převahu, ale nikdo z jejich hráčů nevyzrál na mladoboleslavského odchovance v příbramské brance Pařízka, který vychytal i obrovské šance zkušeného kanonýra Holuba.

Ke změně skóre nepřispěla ani čtvrthodinová přesilovka po vyloučení příbramského Riegela. Utkání předchozího soutěžního ročníku v dubnu 2005 na mladoboleslavské trávě skončilo také bez gólů a to především zásluhou neschopnosti Baránka proměnit penaltu. V poslední minutě totiž nejzkušenější příbramský obránce Mácha ve vápně fauloval Bednáře a k pokutovému kopu se sebevědomě postavil Baránek, který v té době v Mladé Boleslavi hostoval z pražské Sparty. Baránkovu střelu Pařízek vyrazil a okamžitá dorážka Langer vysoko přeletěla příbramskou branku.
Góly padaly pouze v prvním vzájemném střetnutí o prvoligové body 3. října 2004 v Příbrami a domácí vyhráli 2:1 (Mlika, Mendy - Palát).

Fanshop banner