Výsledky mládeže – 8.4.-9.4.2006
Klub

Výsledky mládeže – 8.4.-9.4.2006

Redakce


Ve dnech 8.4. - 9.4.2006 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská a přípravná utkání, a to s těmito výsledky :

FK Mladá Boleslav „A"dorost - SK Motorlet Praha 5:2 (4:2)
Po dvou utkáních na hřištích soupeřů se „A" dorost představil na UMT Městského stadionu a svého souseda v tabulce České ligy nakonec zaslouženě porazil. Utkání se pro naše družstvo vyvíjelo velmi příznivě, v 15. minutě jsme vedli 3:0. Nejdříve přímý kop Horáka usměrnil hlavou do sítě Valeš, potom po hezké kombinační akci přidal Sedláček druhý gól a na 3:0 zvyšoval Herman po přihrávce Schuberta. Poté však špatná hra naší obrany, ve které chyběli zdravotně indisponovaní Pára a Sládek, dovolila hostům snížit na 3:2. Naštěstí Herman pěknou střelou v poslední minutě I.poločasu zvýšil na 4:2. Hosté se po přestávce snažili s výsledkem ještě něco udělat, hrozili hlavně po standartních situacích, ale závěrečné slovo měli naši dorostenci. Herman krásně z levé strany předložil míč Střihavkovi, který upravil skóre utkání na konečných 5:2.

FK Mladá Boleslav „C"dorost - SK Motorlet Praha 1:0 (0:0)
V pozápase náš mladší „C" dorost po rozháraném I.poločase zlepšenou hrou v druhé polovině utkání strhl vítězství na svojí stranu. Vítěznou branku dal Tomášek.

FK Mladá Boleslav „B"dorost - Podještědský F.C. Český Dub 4:1 (4:0)
Utkání rozhodla dobrá hra našeho „B" dorostu v průběhu I.poločasu, hosté k tomu dopomohli někdy až naivní hrou, kdy se snažili naše hráče vystavovat do ofsajdu a za to zaplatili góly ve své síti. Dvě dal Toman, po jedné Hubač a Střihavka. Ve II.poločase naši hráči nedokázali své šance proměňovat tak jako tomu bylo do přestávky a umožnili hostům v poslední minutě utkání snížit na 4:1.

FK Mladá Boleslav „D"dorost - Podještědský F.C. Český Dub 3:0 (0:0)
I v pozápase si náš mladší „D" dorost dokázal se svým soupeřem poradit a po jednoznačném průběhu utkání, kdy jsme se střelecky prosadili až v jeho druhé polovině jsme po brankách Synka, Rudzana a Šafránka zaslouženě zvítězili.

FK AS Pardubice - FK Mladá Boleslav „A"starší žáci 1:1 (1:0)
„A" žáci zajížděli na horkou pardubickou půdu a průběh utkání této skutečnosti také odpovídal. Domácí se svojí nezměrnou bojovností dostali v utkání do vedení, které se našim zásluhou hezké branky Sedláčka podařilo vyrovnat a do konce utkání i přes nepřízeň rozhodčího naši žáci udrželi konečný výsledek 1:1.

FK AS Pardubice - FK Mladá Boleslav „C"mladší žáci 1:0 (1:0)
Mladší žáci v pozápase inkasovali již ve 4.minutě utkání po rohovém kopu a do konce utkání se jim bohužel nepodařilo na rychlý gól ze začátku zápasu odpovědět.
I v tomto utkání nebyli naši trenéři spokojeni s výkonem rozhodčího.

FK Kolín - FK Mladá Boleslav „B"starší žáci 2:0 (1:0)
„B" žáci zajížděli k dalšímu utkání do Kolína a v zápase, kdy mohlo jít do vedení naše družstvo /nevyužitý samostatný nájezd/, jsme nakonec prohráli 2:0, když jsme inkasovali v každém poločase po jedné brance.

FK Kolín - FK Mladá Boleslav „D"mladší žáci 3:5 (2:2)
„D" žáci v pozápase brzy vedli 2:0, poté po hrubých chybách brankáře a obrany domácí Kolín do přestávky vyrovnal na 2:2, ve II.poločase jsme vedení opět strhli na svojí stranu a některé slibné šance jsme ještě nedokázali využít. Naše branky vstřelili Eliáš 2, Koštíř, Hodač a Vraštil.

FK Mladá Boleslav „E"mladší žáci - TJ Aero Odolena Voda 5:0 (1:0)
Naši „E" žáci hrající mistrovskou soutěž pod hlavičkou Sokola Pěčice ve svém prvním jarním utkání po dobré kombinační hře svého soupeře jednoznačně porazili. Branky dali Kubelka 2, Horváth 2 a Kozma.

FK Mladá Boleslav roč.96 - FK Jablonec 97 3:1 (1:1), 0:1
V posledním přípravném utkání před zahájením mistrovskými jarními odvetami si naše starší přípravka pozvala na UMT 9.ZŠ Jablonec. V prvním utkání hraném 2x20 minut naši žáčci zvítězili 3:1, ve druhém utkání hraném 1x20 minut jsme kvalitnímu soupeři podlehli 0:1.

Fanshop banner