Uhrin byl spokojený s vývojem utkání
Klub

Uhrin byl spokojený s vývojem utkání

Redakce

Zlínský trenér přijal prohru svého komanda opravdu rytířsky. Snad jenom olomoucký trenér Petr Uličný uznal sílu Mladé Boleslavi s podobným gestem, jaký předvedl na tiskové konferenci po utkání zlínský Lubomír Blaha.„Gratuluji domácím k vítězství, potvrdili, že mají formu a vyhráli zaslouženě. Až na pár věcí jsme toho dopředu moc nepředvedli a víc k utkání nemám co říct," uvedl nevzrušeně Blaha.

Trenérovi Mladé Boleslavi se pochopitelně mluvilo lépe, přestože na úvod svého ohlédnutí za vyhraným utkáním přiznal, že měl ze střetnutí se Zlínem obavy. „Nabádal jsem hráče, aby hráli kombinačně, což splnili ze začátku utkání, ale po vedoucí brance polevili," řekl Uhrin a netajil se spokojeností nad tím, že se utkání vyvíjelo podle jeho představ, když šla Mladá Boleslav včas do uklidňujícího vedení. „Musím pochválit zálohu, že hrála povětšinu utkání dobře kombinačně, obranu, která nepustila soupeře do šancí, a Kuliče s Peckou, protože opět potvrdili, jak jsou nebezpeční."
Novináři se z Uhrina snažili vytáhnout, jak moc práce mu dá brzdit nadšení svých svěřenců zpřekvapivého stoupání tabulkou k evropským pohárům. „Neustále tvrdě trénujeme a doufám, že hráči jsou rozumní a budou připravení na každé další střetnutí. Hrajeme nyní tři důležitá utkání venku a po nich uvidíme, jak na tom budeme," připomenul Uhrin, že Mladá Boleslav jede v následujících dvou týdnech postupně do Jihlavy, Příbrami a Mostu. „Hráči musí pochopit, že o něco hrají a jako profesionálové snad vědí, že se podle toho mají i chovat," dodal s vírou ve své hráče Uhrin

Fanshop banner