Máme na třetí a možná i na druhé místo
Klub

Máme na třetí a možná i na druhé místo

Redakce

Mladá Boleslav případnou výhrou nad Zlínem v utkání 24. kola I. Gambrinus ligy má šanci posunout se v pořadí mistrovské tabulky přinejmenším o jednu příčku výše.

Prohrou Slavie Praha v sobotním derby se Spartou Praha se Mladé Boleslavi otvírá cesta ke třetímu místu. Slavie má nyní čtyřicet bodů a Mladá Boleslav osmatřicet. V případě jakéhokoliv vítězství nad Zlínem se mladoboleslavský tým posune o jeden bod před Slávii na třetí místo. Vyloučené není ani dobytí druhé příčky. Když v pondělní dohrávce 24. kola prohrají druhé Teplice s Libercem, dotáhne se Mladá Boleslav bodově právě na Teplice, které mají zatím lepší celkové skóre. Teplice mají +12 gólů a Mladá Boleslav +7 gólů. Ale když by například Mladá Boleslav porazila Zlín o tři góly a Teplice o tři góly prohrály v Liberci, měla by Mladá Boleslav o jeden gól lepší skóre a poskočila by na druhé místo v tabulce nejen před Slavii, ale i před Teplice.
Mladá Boleslav hostí Zlín v neděli 9. dubna od 17 hodin a bude záležet na každém gólu, tudíž na herním nasazení mladoboleslavských hráčů i vytrvalém povzbuzování jejich příznivců.

Fanshop banner