Výsledky mládeže – 28.3.-2.4.2006
Klub

Výsledky mládeže – 28.3.-2.4.2006

Redakce


Ve dnech 28.3. - 2.4.2006 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská a přípravná utkání, a to s těmito výsledky :

SK Slavia Praha „B" - FK Mladá Boleslav „A"dorost 4:2 (1:1)
„A" dorost i k dalšímu utkání zajížděl za svým soupeřem, tentokrát na hřiště vedoucího celku tabulky České ligy dorostu. Bohužel jsme v tomto zápase postrádali tři hráče základní sestavy, a to Páru, Sládka a Pavlise, v průběhu utkání se ještě zranil Kučera. I.poločas naši dorostenci odehráli dobře, škoda neproměněné penalty Sedláčkem za stavu 1:1. O osudu utkání rozhodly tři rychlé branky domácích, na které jsme dokázali odpovědět až v závěru utkání druhým gólem. Oba naše úspěchy zaznamenal Sedláček.

SK Slavia Praha „B" - FK Mladá Boleslav „C"dorost 0:1 (0:1)
V pozápase náš mladší dorost podal dobrý kolektivní výkon, který korunoval brankou Chramosty a své cenné vítězství dokázal udržet až do konce zápasu.

Tesla Pardubice - FK Mladá Boleslav „B"dorost
Tesla Pardubice - FK Mladá Boleslav „D"dorost

Tato utkání České divize staršího a mladšího dorostu byla odložena pro nezpůsobilý terén, náhradní termín navržen na středu 10.května 2006 se začátky ve 14.45 a 17.00 hodin.

FK Mladá Boleslav „A"starší žáci - FC Hradec Králové 0:0
„A" žáci hráli své utkání opět na domácí půdě a i když podali lepší výkon než před týdnem proti Českým Budějovicím, na vítězství to nestačilo. V I.poločase jsme měli několik dobrých příležitostí ke skórování, ale nedokázali jsme vstřelit rozhodující branku. Hosté ve II.poločase také promarnili své šance, závěrečný nápor našich žáků vyšel naprázdno.

FK Mladá Boleslav „C"mladší žáci - FC Hradec Králové 0:2 (0:2)
Mladší žáci v pozápase na svého soupeře nestačili, hosté byli v průběhu celého utkání lepším mužstvem a zaslouženě zvítězili.

FK Mladá Boleslav „B"starší žáci - FK Česká Třebová 1:0 (1:0)
„B" žáci ve svém prvním jarním mistrovském utkání dokázali zúročit svojí převahu především v I.poločase a Dufkem také vstřelili vítěznou branku. Honc ještě neproměnil pokutový kop.

FK Mladá Boleslav „D"mladší žáci - FK Česká Třebová 3:1 (1:1)
I „D" žáci zahájili jarní odvety a i když hned od 1.minuty utkání prohrávali, svého snaživého soupeře poté přehráli a po dvou brankách Eliáše a jedné Vacka O. zápas dotáhli do vítězného konce.

FK Mladá Boleslav „E"mladší žáci - FK Jablonec 97 4:2 (2:0)
Naši „E" žáci, kteří hrají mistrovskou soutěž pod hlavičkou Sokola Pěčice si ke svému přípravnému utkání pozvali mladší žáky Jablonce a svojí mírnou převahu zúročili brankami Tanečka, Kubelky, Horvátha a Splídka v konečné vítězství.

Fanshop banner