Výsledky mládeže – 25.3.-26.3.2006
Klub

Výsledky mládeže – 25.3.-26.3.2006

Redakce


Ve dnech 25.3. - 26.3.2006 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská, přípravná a turnajová utkání, a to s těmito výsledky :

FK Meteor Praha VIII. - FK Mladá Boleslav „A"dorost 0:1 (0:0)
V dalším jarním utkání náš „A" dorost dokázal svému soupeři vrátit podzimní porážku a získal cenné tři body. Ve vyrovnaném utkání jsme Meteor do vážnější šance, kromě jednoho nedorozumění našich obránců, nepustili. Ve II.poločase se nám podařilo vstřelit rozhodující branku, a to Sládkem, který hlavou zužitkoval dobře rozehranou standardní situaci.

FK Meteor Praha VIII. - FK Mladá Boleslav „C"dorost 2:0 (1:0)
V pozápase náš mladší dorost opět jako v předešlém domácím utkání brzy po jeho začátku inkasoval, poté hru vyrovnal, své šance nedokázal využít a v závěru Meteor zvýšil na 2:0.

FK Mladá Boleslav „B"dorost - Admira/Slavoj Praha 2:1 (0:0)
I náš „B" dorost zahájil jarní část České divize dorostu a v úvodním zápase svého soupeře zdolal po solidním výkonu. Územní převahu proti fyzicky a věkově starším hráčům Admiry jsme zúročili ve II.poločase, po brankách Parýzka a Fabiána jsme vedli 2:0, hosté poté pouze zkorigovali na konečných 2:1.

FK Mladá Boleslav „D"dorost - Admira/Slavoj Praha 9:0 (4:0)
V pozápase si náš „D" dorost s chutí zastřílel. V průběhu celého utkání jsme měli výraznou převahu, kterou jsme zužitkovali i střelecky. Hosté za stavu 6:0 neproměnili pokutový kop a v závěru utkání ještě inkasovali tři branky. O branky se rozdělili Synek 4, Semík, Šorm, Jurčovský, Kvajsar a Šafránek.

FK Mladá Boleslav „A"starší žáci - SK Dynamo České Budějovice 1:1 (1:1)
„A" žáci v tomto utkání tentokrát nepodali optimální výkon a to na velmi zdatného soupeře, který potvrdil své postavení v tabulce, nestačilo k získání plného bodového zisku. Hosté se ujali vedení, naši žáci vyrovnali Rýdlem z trestného kopu.

FK Mladá Boleslav „C"mladší žáci - SK Dynamo České Budějovice 3:1 (1:0)
Mladší žáci v pozápase zaslouženě nad svým soupeřem zvítězili, v I.poločase se ujali Bočkem vedení, které v poločase druhém ještě zvýšili, když naše další dvě branky vstřelili Horák a Randák.

FK Mladá Boleslav „B"starší žáci - SK Slavia Praha 0:6 (0:1)
FK Mladá Boleslav „D"mladší žáci - SK Slavia Praha 0:7 (0:3)

V dalších přípravných utkáních, posledních před zahájením mistrovské soutěže, naši starší „B" a mladší „D" žáci na žáky Slavie nestačili a jednoznačně prohráli. Soupeř byl lepší ve všech herních činnostech.

FK Mladá Boleslav roč.99 se zúčastnil halového turnaje, který pořádal náš fotbalový klub 25.3.2006 ve sportovní hale v Mladé Boleslavi a v konečném pořadí obsadilo naše družstvo 2.místo, turnaj vyhráli žáci FK Ravel Ústí nad Labem.
Výsledky FKMB :

FK Mladá Boleslav - FK Kolín 2:0
FK Mladá Boleslav - Junior Teplice 3:2
FK Mladá Boleslav - FC Slovan Liberec 1:1
FK Mladá Boleslav - FK Ravel Ústí nad Labem 0:0

Nejlepším střelcem turnaje byl vyhlášen hráč FKMB Filip Zakonov /5 branek/.

Fanshop banner