Organizační opatření při  utkání 1.Gambrinus ligy
Klub

Organizační opatření při utkání 1.Gambrinus ligy

Redakce


FK Mladá Boleslav - SK Slavia Praha, v pondělí 27.3.2006, od 16.40 hodin

1. V průběhu celého utkání bude spuštěn monitorovací systém celého areálu Městského stadionu. Případné přestupky proti provoznímu řádu Městského stadionu budou vyhodnoceny a předány správním orgánům.

2. Parkování V.I.P. vozidel, PRESS a obslužných vozidel bude umístěno v prostorách u umělé hrací plochy .Vjezd horní bránou u hlavního vchodu na Městský stadion u pokladen.Uživatelům parkoviště u umělé hrací plochy bude umožněn odjezd pořadatelskou službou po skončení utkání až po opuštění stadionu pěšími fanoušky!!!

3. Pro parkování ostatních vozidel bude vyhrazeno parkoviště v ulici Jana Palacha za nafukovací halou po pravé straně křižovatky u Dalasu.

4. Z bezpečnostních důvodů bude uzavřena a vyklizena Jiráskova ulice ( vedoucí
k sektoru hostí ) v úrovni křižovatky od PENTAGONU (ul.J.Palacha) ke křižovatce u AC Škoda AUTO( ul.U stadionu ). Dále je nutné vyklidit prostor před garážemi u Pentagonu ŠKODA AUTO z důvodu předpokladu parkování autobusů se slávistickými fanoušky a jejich pohybu k sektoru hostí !!!!!

5. Dále bude uzavřeno parkoviště u hlavního vstupu na Městský stadion ( před pokladnami ) .
Obě jmenované lokality ( Jiráskova ul. a parkoviště před pokladnami ) budou uzavřeny v časovém rozpětí 14.40 - 19.10 hodin.

6. Fanouškům ze sektoru hostí bude umožněn odchod až po opuštění stadionu domácími fanoušky.

Vzhledem k tomu, že toto utkání bylo Policií ČR vyhodnoceno jako rizikové bude nutné tyto opatření v plné míře respektovat, abychom vzájemně předešli možným škodám na vozidlech či majetku ,případně zraněním nebo újmám přítomných osob.

Fanshop banner