Výsledky mládeže – 18.3.-19.3.2006
Klub

Výsledky mládeže – 18.3.-19.3.2006

Redakce


Ve dnech 18.3. - 19.3.2006 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav přípravná a turnajová utkání, a to s těmito výsledky :

FK Mladá Boleslav „A"dorost - SK Dynamo České Budějovice „B" 2:0 (0:0)
V prvním domácím jarním utkání České ligy staršího dorostu se našim dorostencům na UMT Městského stadionu podařilo zvítězit, i když vítězství se nerodilo vůbec lehce. Hosté se sice v průběhu utkání nedostali do vážnější šance, což je dobrá vizitka naší obranné hry, v útočné fázi jsme se také nedokázali dlouho prosadit. Branek jsme se dočkali až ve II.poločase, obě padly z pokutových kopů po faulu na Kučeru a ruce hostujícího hráče v pokutovém území. Úspěšným exekutorem byl Michal Sedláček.

FK Mladá Boleslav „C"dorost - SK Dynamo České Budějovice „B" 1:1 (0:1)
V pozápase náš mladší dorost brzy po zahájení utkání inkasoval po nedorozumění zadních řad. Po přestávce zvýšenou bojovností a lepší hrou dokázali Poborským vyrovnat.

SC Xaverov - FK Mladá Boleslav „B"dorost 2:0 (1:0)
V posledním přípravném utkání před zahájením jarních bojů dorostenecké divize se náš „B" dorost proti důraznějšímu soupeři nedokázal prosadit, když k utkání odjel s minimálním počtem hráčů.

SC Xaverov - FK Mladá Boleslav „D"dorost 2:0 (0:0)
V pozápase se ani náš „D" dorost neprosadil a prohrál stejným poměrem jako jejich starší vrstevníci. Branky jsme inkasovali v posledních deseti minutách utkání.

FK Meteor Praha VIII. - FK Mladá Boleslav „A"starší žáci 0:4 (0:1)
Naši „A" žáci i v dalším utkání na hřišti soupeře navázali na úspěšný jarní vstup do své soutěže a především díky lepší střelecké pohotovosti ve II.poločase dokázali na hřišti Meteoru zvítězit výraznějším výsledkem. Branky FKMB dali Zahustel, Tvaroha, Bořil a Zábraha.

FK Meteor Praha VIII. - FK Mladá Boleslav „C"mladší žáci 1:2 (0:0)
I naši mladší žáci v pozápase svého soupeře porazili, když v průběhu utkání jsme byli lepším družstvem. Branky vstřelili Boček a Gebert. Domácí snížili až v závěru utkání.

FC Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav „B"starší žáci 1:0 (0:0)
V dalším přípravném utkání naši „B" žáci podali slušný výkon, bohužel opět bez brankového efektu.

FC Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav „D"mladší žáci 0:3 (0:2)
V pozápase si naši mladší žáci s Libercem poradili, i když soupeř byl v I.poločase lepším týmem, a po brankách Vacka O., Eliáše a Vraštila v utkání zvítězili.

FC Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav „E"mladší žáci 0:2 (0:0)
Po zlepšeném výkonu ve II.poločase jsme v dalším měření sil s družstvem Liberce po brankách Kubelky a Lacka zvítězili.

FK Mladá Boleslav roč.96 sehrál v rámci přípravy svá první utkání na UMT, a sice s o rok staršími mladšími žáky Kbel a Semil.
V utkání s Kbely narazili na velmi kvalitního a fyzicky zdatnějšího soupeře a zaslouženě prohráli v poměru 2:6, obě naše branky dal Zima, ve druhém utkání jsme se proti Semilům střelecky prosadili a vyhráli vysoko 12:0, v poslední třetině utkání hrané zkušebně na velké hřiště jsme také zvítězili 3:0. O branky se podělili :
Špringl 3, Kostraba 3, Pelech 2, Čermák Fr. 2, Vodháněl 2, Medvec, Jirák

FK Mladá Boleslav roč.97 se zúčastnil halového turnaje v Jičíně a po níže uvedených výsledcích jsme obsadili konečné 3.místo. Výsledky :

FKMB - SK Jičín 2:2
FKMB - RMSK Cidlina 2:1
FKMB - FC Dukla Praha 2:2
FKMB - AC Sparta Praha 1:4
FKMB - FK Trutnov 1:0


Fanshop banner