Pecka je mimo kvůli žlutým kartám
Klub

Pecka je mimo kvůli žlutým kartám

Redakce


Pro nejbližší mistrovské utkání v Jablonci nemůže trenér Dušan Uhrin počítat s dravým útočníkem Peckou, který v předchozích zápasech nasbíral čtyři žluté karty a tím pádem má automatický zákaz startu.

Na uvolněný Peckův post se nabízejí dva kandidáti, a to Kysela s Ordošem. Slovácký dlouhán si v týdnu léčil lehké poranění, ale předzápasovou přípravu absolvoval naplno. Nejbolestivější šrámy od olomouckých protivníků utržil stoper Brezinský. V druhé půlce týdne i on už normálně trénoval. Spolu s dlouhodobými marody je stále ze zdravotních důvodů mimo hru defenzivní halv Šmerda. Potíže s lýtkovým svalem mu postupně odeznívají, ale trénovat začne až od pondělí po jabloneckém mistráku. Všichni fotbalisté Mladé Boleslavi dostali v pátek volno a na předzápasovou přípravu se sjedou v sobotu. Vzhledem k tomu, že z Mladé Boleslavi je to do Jablonce opravdu blízko, bude program podobný přípravě na domácí utkání.
Po sobotním odpoledním tréninku odjede mužstvo do holovršského penzionu Sparing, kde stráví noc a v neděli dopoledne absolvuje taktickou přípravu. Holé Vrchy opustí tak, aby v místě mistrovského utkání bylo nejpozději půldruhé hodiny před výkopem.

Fanshop banner