Výsledky mládeže – 10.3.-12.3.2006
Klub

Výsledky mládeže – 10.3.-12.3.2006

Redakce


Ve dnech 10.3. - 12.3.2006 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav přípravná a turnajová utkání, a to s těmito výsledky :

FK Mladá Boleslav „C"dorost - SK Krchleby muži 7:3 (4:1)
První jarní kolo naši dorostenci v Chomutově nehráli, starší „A" dorost trénoval, „C" dorost si narychlo domluvil přípravné utkání s muži Krchleb a v něm svého soupeře přestřílel. Branky FKMB : Rejmon 3, Sameš 2, Poborský a Kubát

FK Mladá Boleslav „B"dorost - FK Neratovice 2:0 (0:0)
V dalším přípravném utkání se náš „B" dorost prosadil střelecky až ve II.poločase, kdy se gólově prosadili Hubač a Fabián.

FK Mladá Boleslav „D"dorost - FK Neratovice 5:1 (4:0)
V pozápase náš „D" dorost výrazně porazil svého soupeře z Neratovic, o branky se podělili Synek, Rudzan, Smetana, Pečínka z pok.kopu a Šíma.

FK Mladá Boleslav „A"starší žáci - FK Marila Příbram 2:0 (2:0)
Naši „A" žáci zahájili jarní část žákovské ligy domácím vítězstvím, které se však nerodilo lehce. Bořil dal sice brzy po zahájení zápasu vedoucí branku, pak byla hra vyrovnaná a Příbram svým důrazem a rychlostí dělala našim hráčům problémy. Druhý gól padl těsně před přestávkou, Zábraha byl faulován v pokutovém území a z nařízené penalty Bořil stanovil konečný stav utkání.

FK Mladá Boleslav „C"mladší žáci - FK Marila Příbram 1:1 (0:1)
I naši mladší žáci zahájili jarní odvety své soutěže a proti fotbalově vyspělejšímu soupeři dosáhli cenné remízy, na 1:1 vyrovnával Matěj Horák.

FK Mladá Boleslav „B"starší žáci - FK Jablonec 97 0:2 (0:1)
V dalším přípravném utkání se na našich „B" žácích projevila únava po týdenním soustředění, což soupeři z Jablonce usnadnilo cestu za vítězstvím, branky jsme obdrželi po standartních situacích.

FK Mladá Boleslav „D" mladší žáci - FK Jablonec 97 2:3 (2:0)
V pozápase se naši mladší žáci připravili ve II.poločase o vítězství, když v poločase prvním po dvou brankách Eliáše vedli.

FK Mladá Boleslav roč.98 se zúčastnil dvou halových turnajů, v Teplicích se našemu družstvu podařilo turnaj vyhrát, v Neratovicích jsme skončili v konečné tabulce sedmí.

Výsledky : turnaj v Teplicích Výsledky : turnaj v Neratovicích

FKMB - FK Ravel Ústí n.L. 0:0 FKMB - SK Motorlet Praha 0:3
FKMB - FK Teplice „B" 10:0 FKMB - SK Slavia Praha 2:2
FKMB - RMSK Cidlina 1:0 FKMB - Junior Praha 0:1
FKMB - FK SIAD Most 2:1 FKMB - SK Sparta Krč 2:0
FKMB - FK Teplice „A" 3:3

Fanshop banner