Výsledky mládeže – 1.3.-5.3.2006
Klub

Výsledky mládeže – 1.3.-5.3.2006

Redakce


Ve dnech 1.3. - 5.3.2006 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav přípravná a turnajová utkání, a to s těmito výsledky :

FK Mladá Boleslav „A" dorost - FK Sedmihorky muži 5:0 (4:0)
Ve středu 1.3.2006 se náš „A" dorost utkal s muži Sedmihorek - účastníkem oblastního přeboru. Střelecky jsme se prosadili již v I.poločase a to také rozhodlo o konečném vysokém vítězství, i když hosté se ve II.poločase zlepšili. O branky FKMB se podělili Kučera, Herman, Sedláček, Schubert, Toman z pokutového kopu.

FK Mladá Boleslav „A"dorost - FC Vysočina Jihlava 0:0
Starší dorost sehrál na UMT Městského stadionu poslední přípravu před jarními odvetami České ligy dorostu s extraligovou Jihlavou. Utkání bylo spíše bojovné, v I.poločase jsme měli optickou převahu i brankové příležitosti, bohužel bez gólového efektu. Po změně stran se hosté zlepšili, ale ani oni nedokázali vstřelit rozhodující branku. K prvnímu jarnímu utkání zajíždí naši dorostenci v sobotu 11.3.2006 do Chomutova.

FK Mladá Boleslav „C"dorost - FC Vysočina Jihlava 3:3 (2:2)
V pozápase se naši mladší dorostenci připravili o vítězství svými zbytečnými chybami. Branky FKMB vstřelili Sabol, Rulc a Kubát.

FC Hradec Králové - FK Mladá Boleslav „B"dorost 4:0 (3:0)
O výsledku bylo rozhodnuto již po I.poločase, i když průběh samotného utkání tomu neodpovídal. Náš „B" dorost inkasoval tři branky po standartních situací a trenér nebyl spokojen s přístupem některých hráčů.

FC Hradec Králové - FK Mladá Boleslav „D"dorost 0:0
V pozápase náš „D" dorost remizoval, když se ani jedno družstvo nedokázalo střelecky prosadit, i když blíže k tomu měli domácí, kteří v I.poločase neproměnili pokutový kop.

FK Mladá Boleslav „A"starší žáci - 1.FC Slovácko 2:0 (1:0)
V další přípravě jsme v týdnu hostili žáky 1.FC Slovácka, kteří byli v Čechách na herním soustředění a byla to dobrá konfrontace celků žákovské ligy Čech a Moravy.
Naše družstvo svého soupeře téměř po celé utkání herně převyšovalo a díky dvěma brankám Bořila zaslouženě zvítězilo.

FK Mladá Boleslav „A"starší žáci - FC Slovan Liberec 3:0 (1:0)
O víkendu sehráli naši starší žáci další přípravné utkání se soupeřem, který se ukázal v zimním přípravném období jako nejlepší. I.poločas byl oboustranně rozháraný, hosté byli důrazní a dobře naše hráče napadali. Vedoucí branku dal Tvaroha, další branky přidali Volf a Bořil z pokutového kopu.

FK Mladá Boleslav „C"mladší žáci - FC Slovan Liberec 2:2 (1:0)
I naši mladší žáci narazili na důrazného a fyzicky vyspělého soupeře, se kterým dokázali uhrát konečnou remízu. Branky FKMB : Randák a Holánek

FK Mladá Boleslav „B"starší žáci - 1.FC Slovácko 1:4 (0:1)
I naši „B" žáci se utkali v konfrontačním utkání s „B" žáky 1.FC Slovácka a i přes zlepšený herní projev oproti zápasům minulým, jsme opět doplatili na neproměňování brankových příležitostí a vlastní hrubé chyby. Jedinou branku FKMB vstřelil Honc.

FK Mladá Boleslav „B"žáci - SK Union Čelákovice 5:2 (3:0)
„B" žáci se utkali se soupeřem oblastního přeboru a dočkali se svého prvního vítězství v přípravném období. Branky FKMB : Fiksel 2, Honc, Kadaník a Šimáně.

FK Mladá Boleslav „D"žáci - SK Union Čelákovice 5:0 (3:0)
V pozápase si naši mladší žáci i v kombinované sestavě dokázali se svým soupeřem poradit a po dvou brankách Koštíře a O.Vacka a jedné Hůlky bezpečně zvítězili.

Fanshop banner