V počítání penalt se neshodli
Klub

V počítání penalt se neshodli

Redakce

V nerozhodném utkání Mladé Boleslavi proti Teplicím viděli oba trenéři celkem čtyři penaltové fauly. Na rozdíl od nich rozhodčí neviděl ani jeden a tak se žádná penalta nekopala.

Před utkáním se mladoboleslavský kouč vyjádřil, že by jeden bod z Teplic bral. Když se to povedlo, veřejně své hráče pochválil za bojovnost a odolnost. „Utkání bylo velice nečisté a nejvíce to odnesl obránce Ševinský, který dostal loktem do obličeje a kvůli zranění musel vystřídat.“ Uhrin byl spokojený, že jeho mužstvo mělo utkání pod kontrolou. „Zvládli jsme začátek utkání a po první půli, která byla vyrovnaná, ale nic fotbalového v ní k vidění nebylo, jsme se v druhé půli zlepšili a od šedesáté minuty dostávali rychleji míč pod kontrolu a pronikali do pokutového území,“ popsal své vidění průběhu utkání spokojený Uhrin.

Teplický trenér Mareček byl naopak hodně naštvaný a vůbec se netajil tím, že v utkání s Mladou Boleslaví počítal téměř najisto s tříbodovým ziskem: „Jsem zklamaný, protože bod je málo. Ztratili jsme v domácím prostředí, když jsme lacino pustili soupeře do vedení a dopouštěli se chyb.“ Podobně jako Uhrin zmínil i Mareček nadprůměrné množství faulů a zdůraznil, že utkání bylo tvrdé oboustranně. Na Uhrinovo postesknutí, že rozhodčí přehlédli jasný penaltový faul na Vaculíka, kontroval Mareček poznámkou, že on viděl na druhé straně nejméně tři penaltové zákroky. Kupodivu rozhodčí Handlíř si nevšimnul ani jednoho, i když v případě Vaculíkova stáhnutí už už zvedal ruku s píšťalkou k ústům, ale odvahu písknout proti domácím v sobě nenašel.

Fanshop banner