Výsledky mládežnických družstev – 16.2.-19.2.2006
Klub

Výsledky mládežnických družstev – 16.2.-19.2.2006

Redakce


Ve dnech 16.2. - 19.2.2006 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav přípravná a turnajová utkání, a to s těmito výsledky :

FK Mladá Boleslav „A"dorost - Dolnobousovský SK muži 2:4 (1:2)
Starší dorost sehrál na UMT Městského stadionu další přípravu, která nepatřila k těm vydařenějším. Hned v úvodu utkání jsme inkasovali a špatný úvod se projevil do dalšího průběhu utkání. Hosté naše družstvo trestali za individuální chyby a zaslouženě zvítězili. Branky FKMB dali Herman a Sedláček. FK

Mladá Boleslav „C"dorost - Mnichovohradišťský SK dorost 6:0 (1:0)
V pozápase naši mladší dorostenci snaživého soupeře z Mnichova Hradiště porazili zásluhou střelecké pohotovosti Kubáta, který dal tři branky, další přidali Sabol, Rejmon a Falta.

FK Mladá Boleslav „B"dorost - SK Kosmonosy st.dorost 2:0 (1:0)
V dalším přípravném utkání náš „B" dorost přehrál starší dorostence Kosmonos, když po celou dobu zápasu jsme byli lepším mužstvem, problémem zůstává finální přihrávka a využití brankových příležitostí. Branky našeho družstva vstřelili Petřivý a Beran.

FK Mladá Boleslav „D"dorost - FC St.Caimins /Irsko/ 4:0 (1:0)
V týdnu jsme na UMT 9.ZŠ sehráli přípravné mezinárodní utkání s mladšími dorostenci klubu z Irska, který byl v ČR na soustředění. Snaživý a důrazný soupeř naše hráče prověřil, neprosadil se v koncovce. Naše branky dali Kubát 2, Falta a Sameš.

FK Mladá Boleslav „D"dorost - SK Kosmonosy ml.dorost 6:0 (3:0)
O víkendu se náš mladší „D" dorost utkal s mladšími dorostenci Kosmonos a po jednoznačném průběhu střetnutí jsme po brankách Rudzana, Šorma, Soumara, Semíka, Kvajsara a Ahmetoviče jasně zvítězili.

FK Mladá Boleslav „A" starší žáci - Slavoj Stará Boleslav 10:0 (2:0)
V další přípravě neměli naši žáci se soupeřem z krajského přeboru větší problém a to jsme řadu šancí ještě neproměnili. V utkání se vystřídali všichni hráči širšího kádru a branky dávali Kováč 3, Bořil 2, Mlýnka 2, Borovička, Tvaroha, Toman.

FK Mladá Boleslav „C" mladší žáci - FK Ústí nad Labem 1:3 (0:0)
Po vyrovnaném I.poločase naši „C" žáci nakonec svému o rok staršímu soupeři podlehli, když jedinou branku FKMB dal Gregor.

FK Mladá Boleslav „B" žáci - AC Sparta Praha 0:2 (0:0)
„B" žáci ještě bojují s marodkou svých hráčů, v utkání bylo vyzkoušeno několik vytipovaných nových hráčů a zápas pro sebe rozhodla Sparta až ve II.poločase, kdy se střelecky prosadila.

FK Mladá Boleslav „D" žáci - Slavoj Stará Boleslav 1:1 (0:1)
Proti převážně věkově staršímu a fyzicky vyspělejšímu soupeři uhrálo naše družstvo remízu, branku dal Jakub Vacek.

FK Mladá Boleslav družstvo minikopané roč.97 se zúčastnilo halového turnaje v Liberci. V konečném pořadí jsme skončili na 2.místě po těchto výsledcích :
FKMB - Hrádek nad Nisou 4:0
FKMB - FC Slovan Liberec A 0:4
FKMB - Ruprechtice 1:0
FKMB - FK Jablonec 97 4:1
FKMB - FC Slovan Liberec B 0:1

Fanshop banner