Zlepšená hra se neprojevila na skóre
Klub

Zlepšená hra se neprojevila na skóre

Redakce


S fotbalovou plichtou bývá málokdy spokojenost v hledišti i na hřišti. Výjimky se však občas vyskytují. Výsledek přípravného utkání Mladá Boleslav – Kladno 0:0 si totiž kouč druholigového týmu pochvaloval. Samozřejmě mladoboleslavského Uhrina moc nepotěšil.

„První poločas byl od nás špatný," přiznal Uhrin a měl pro to také vysvětlení: „Když nám odpadnul mistrovský zápas, tak jsme tvrdě trénovali." Mladoboleslavský trenér zdůraznil, že po přestávce v utkání s Kladnem jeho svěřenci herní projev viditelně zlepšili a to považoval za pozitivní jev, byť se neprojevil na skóre.
„Góly musíme dávat hlavně v mistráku," věří Uhrin v oživení střelecké potence v pravou chvíli. Měla by přijít v nejbližší neděli proti Baníku Ostrava. Kladenského trenéra Koubka potěšil nejen příznivý výsledek s prvoligovým soupeřem, ale také možnost zahrát si po dlouhé době fotbal na kvalitní hrací ploše s přírodním trávníkem. Nebyl prvním trenérem hostujícího celku, který podmínky pro fotbal v areálu mladoboleslavského městského stadionu veřejně ocenil a pochválil.

Fanshop banner