Výsledky mládeže – 8.2.-12.2.2006
Klub

Výsledky mládeže – 8.2.-12.2.2006

Redakce

Ve dnech 8.2. - 12.2.2006 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav přípravná a turnajová utkání, a to s těmito výsledky :

FC Vysočina Jihlava - FK Mladá Boleslav „A"dorost 2:2 (0:1)
Starší dorost v sobotu zajížděl k přípravnému utkání do Jihlavy. Průběh zápasu ovlivnilo nepříznivé počasí, v I.poločase jsme se brankou Schuberta dostali do vedení, domácí po změně stran otočili skóre na 2:1, před koncem utkání Hruška srovnal na konečných 2:2. V průběhu vyrovnané přípravy měli naši dorostenci více brankových příležitostí.
FC Vysočina Jihlava - FK Mladá Boleslav „C"dorost 0:0
V pozápase naši mladší dorostenci remizovali, když ani jedno družstvo nedokázalo vstřelit rozhodující branku utkání.
FK Mladá Boleslav „C"dorost - Polaban Nymburk st.dorost 8:1 (1:0)
V týdnu se v přípravě utkal náš mladší dorost se starším dorostem Nymburka a o výsledku zápasu rozhodl ve II.poločase. Branky dali Rozumný 2, Temiak 2, Fiedler 2, Poborský a Sameš.

FK Mladá Boleslav „B"dorost - FK Jablonec 97 1:1 (1:1)
V dalším přípravném utkání náš „B" dorost podal snaživý výkon, v utkání sice prohrával, ale do poločasu Vorel vyrovnal a v průběhu dalších minut zápasu jsme byli lepším mužstvem a vytvořili jsme si více brankových příležitostí.
FK Mladá Boleslav „D"dorost FK Jablonec 97 1:3 (1:1)
O výsledku rozhodli chyby našich hráčů, po vyrovnaném I.poločase byli hosté ve druhé půli lepším mužstvem. Branku FKMB dal Šorm.

FK Kolín - FK Mladá Boleslav „A" starší žáci 0:6 (0:2)
Domácí nastoupili v kombinované sestavě a na naše „A" žáky nestačili. A to ještě brankář Kolína své družstvo několikrát podržel. Branky FKMB : Bořil 2, Kováč, Radil, Volf, Zábraha

FK Kolín - FK Mladá Boleslav „C" mladší žáci 0:8 (0:2)
Ani v pozápase mladších žáků nedokázali žáci Kolína sehrát s našim družstvem vyrovnanější utkání a vysoko prohráli. Naše branky dali Gregor 3, Randák 2, Boček, Novák a Hrdý

FK Mladá Boleslav „B" žáci - FK Junior Děčín 0:3 (0:0)
„B" žáci se potýkají s velkou marodkou. V prvním přípravném utkání se během celého utkání výrazněji neprosadili a tak utkání skončilo naší porážkou.

FK Mladá Boleslav „D" žáci - FK Junior Děčín 2:3 (1:2)
„D" žáci v pozápase svému soupeři těsně podlehli, branky dávali Eliáš a Koštíř.

FK Mladá Boleslav družstvo minikopané roč.98 se zúčastnilo halového turnaje v Hradci Králové. V konečném pořadí jsme skončili na 2.místě po těchto výsledcích :
FKMB - MFK Pardubice 5:2
FKMB - RMSK Cidlina 5:0
FKMB - FC Slovan Liberec 3:2
FKMB - FK AS Pardubice 2:1
FKMB - FC Hradec Králové 2:0
FKMB - FK AS Pardubice 0:3 finálové utkání

Fanshop banner