Klub má významné zastoupení na svazu
Klub

Klub má významné zastoupení na svazu

Redakce


Mladoboleslavský Zdeněk Kudela je členem smírčí komise. Fotbalovou ligu bude vysílat Česká televize. Uměle vyhřívaný trávník se stane povinným vybavením ligových hřišť. To jsou vybrané informace ze shromáždění zástupců fotbalových klubů první a druhé ligy.

Potvrzením vzrůstajícího respektu mladoboleslavského klubu v tuzemském fotbalovém hnutí jsou současné pozice kmenových činovníků FK Mladá Boleslav v Českomoravském fotbalovém svazu. Nedávno se stal Jaromír Šeterle členem komise pro posouzení odborných otázek souvisejících s revidovanými předpisy FIFA pro statut a přestupy hráčů (předseda Jaroslav Vacek) a Josef Dufek členem dozorčí rady STES (předseda František Hrdlička), což je marketingová organizace ČMFS.
Nejčerstvějším jmenováním mladoboleslavského funkcionáře do svazové pozice je zvolení Zdeňka Kudely členem smírčí komise (předseda Karel Jarůšek). Stalo se tak na shromáždění prvoligových a druholigových klubů ve středu 8. února 2006. „Jenom to potvrzuje sportovní a společenský kredit našeho klubu a lidí z jeho vedení v tuzemském fotbalu," prohlásil prezident FK Mladá Boleslav Josef Dufek. Středeční shromáždění zástupců prvoligových a druholigových klubů také oficiálně potvrdilo svazové kroky k přestěhování televizní práv ze soukromé TV Nova na veřejnoprávní ČT. Kluby obdržely návrh projektu Stadiony 2010, ve kterém se mimojiné předpokládá povinnost uměle vyhřívaného trávníku pro mistrovská utkání. „Tady se ukazuje, že investice do mladoboleslavského městského stadionu jdou správným směrem, neboť s požadavkem na vyhřívané hřiště nebude svaz čekat až do roku 2010, ale přijde s ním podstatně dříve," dodal Dufek.

Fanshop banner