Přichází Ordoš ze Slovácka
Klub

Přichází Ordoš ze Slovácka

Redakce


Do Mladé Boleslavi přichází ze Slovácka Michal Ordoš, 191 centimetrů vysoký útočník čili typ hráče, který v ofenzívě Uhrinova týmu chyběl po odchodu Romana Bednáře do zahraničí. Mladoboleslavským divákům se nový ostrostřelec předvede při nedělní generálce na jarní ligovou sezónu.

Michal Ordoš je úspěšný absolvent uherskohradišťské sportovní akademie. V letošním lednu oslavil třiadvacáté narozeniny a na svém kontě má zatím pět prvoligových gólů. Ty další přišel střílet za Mladou Boleslav. „Vypadá velmi dobře, takového útočníka potřebujeme," liboval si čerstvý přestupový počin Uhrin po prvním Ordošově tréninku v Mladé Boleslavi. Na umělém trávníku se nový člen hráčského kádru premiérově proháněl v úterý dopoledne a k odpolednímu přípravnému utkání s Ovčáry nenastoupil jenom proto, že nebyly vyřízené všechny úřední formality mezi kluby. Podle slov sportovního ředitele Zdeňka Kudely je angažování Ordoše završením čtrnáctiměsíčního sledování a průběžného usilování o jeho přestup. „Chtěli jsme ho už v loňské zimě, ale nedopadlo to," naznačil Kudela zdlouhavost a složitost jednání. Michal Ordoš podepsal s FK Mladá Boleslav profesionální smlouvu na čtyři a půl roku.
V mladoboleslavském dresu si odbude premiéru v neděli 12. února od 14 hodin proti Českým Budějovicím, které přijedou prověřit připravenost Mladé Boleslavi na jarní ligové boje s reprezentantem Karlem Poborským.

Fanshop banner