Kysela se v mrazu trefil třikrát
Klub

Kysela se v mrazu trefil třikrát

Redakce


Mladá Boleslav divizního soupeře jasně přehrála. Střelecky se předvedl Kysela třemi góly, Sviták přidal jeden a Vaculík trefil tyč.

Na umělé trávě v areálu mladoboleslavského městského stadionu za nepříjemného mrazivého počasí otevřel Kysela skóre již v 8. minutě, když obral o míč váhajícího kolínského stopera Tlučhoře a sólo na branku úspěšně zakončil - 1:0. Šance propásli Vaculík po Matějovského centru a dvakrát Čáp vždy po Kyselově úniku podle pravé lajny. Ve 32. minutě Matějovský na vápně nabil Svitákovi, který s pomocí lehké teče bránícího hráče překonal kolínského brankáře Čižinského - 2:0. Ve 38. minutě si v rychlých narážečkách vyměnil Kysela míč s Čápem a pohlednou akci završil parádní hlavičkou - 3:0. V závěru prvního a na počátku druhého poločasu netrefili Millerovu branku z výhodných střeleckých pozic kolínští Frohna a Daňhel. Po přestávce tempo hry maličko opadlo a jediný gól přidal v 70. minutě s chutí hrající Kysela, když po Vaculíkově přihrávce šikovně přehodil vybíhajícího Čižinského. O dvě minuty později po Vítově centru oplatil Kysela přihrávku do šance Vaculíkovi, ten však trefil pouze pravou tyč kolínské branky.


Sestava FK MB: Miller – Krátký (Ševinský od 69.), Vít, Švejdík (Rychlík od 54.), Brezinský – Vaculík, Matějovský (Brunclík od 46.), Sviták (Šmerda od 46.), Čáp (M.Sedláček od 69.) – Pecka (Kurák od 46.), Kysela.
Góly: Kysela 3 (8., 38. a 70.), Sviták (32.)
Rozhodčí: Josef Pinkas
Diváků: 105

Fanshop banner