Mladá Boleslav zůstává druhá
Klub

Mladá Boleslav zůstává druhá

Redakce

Na pořadí v „B" skupině Tipsport Cupu nic nezměnilo dohrávané utkání druhého kola mezi Hradcem Králové a Libercem, které skončilo remízou 1:1. Tabulku nadále vede neporažený Jablonec před druhou Mladou Boleslaví.

Oba týmy zůstávají i po dvou odehraných zápasech zimního turnaje bez výhry, i když ve vzájemném duelu k ní měl překvapivě blíže druholigový Hradec Kárlové. Byl v prvním poločase jasně lepší, ale z pěti šancí vytěžil pouze jediný gól ve 20. minutě Rezkem. Přesně po hodině hry vyrovnal liberecký Hochmeister z pokutového kopu. „Mám z utkání, které se hrálo v náročných mrazivých podmínkách, dobrý dojem, protože jsem si otestoval některé hráče mimo základní sestavu," prohlásil liberecký kouč Lavička. „V první půli jsme byli jasně lepší a zasloužili jsme si vyhrát, ale i s remízou proti kvalitnímu soupeři jsem spokojený," řekl hradecký trenér Krejčík.

Utkání sledovalo 70 promrzlých diváků.
FC Hradec Králové: Lindr - Plašil (od 46. Kaplan), Filip, Rolko, Jůn - Jiroušek (od 72. Gavula), Šmarda (od 46. Karal), Štěpán, Rezek (od 63. Selinger) - Kowalczyk (od 46. Semerák), Karnay.
FC Liberec: Hauzr - Dohnálek (od 79. Nejman), Matula, Polák (od 76. Balšánek), Pudil - Hamouz, Papoušek (od 61. Věchet), Hochmeister, Tuma - Blažek, Holenda (od 73. Němec).

1. Jablonec 1 1 0 2:1 4
2. Mladá Boleslav 1 0 1 2:1 3
3. Hradec Králové 0 202:2 2
4. Liberec 0 1 1 1:3 1




Dvě utkání závěrečného třetího kola základní skupiny Tipsport Cupu jsou na programu v sobotu 21. ledna, kdy se od 10,30 hodin střetnou v severočeském derby Jablonec s Libercem a od 13 hodin Mladá Boleslav s Hradcem Králové. Ze hry o postup do semifinále Tipsport Cupu vypadl už Liberec, zbylá tři mužstva mají naději. Mladá Boleslav v případě, že porazí Hradec Králové a Jablonec podlehne Liberci.

Fanshop banner