Uhrin testuje útočníka z Bosny
Klub

Uhrin testuje útočníka z Bosny

Redakce


Mladá Boleslav zkouší bosenského útočníka Armela Skaljiče a o jeho případném angažmá se rozhodne v příštích třech dnech.

Proti Jablonci v druhém utkání Tipsport Cupu nasadil mladoboleslavský trenér útočníka bosenské národnosti. Armel Skaljič přicestoval do Česka den před utkáním. Letos v létě mu bude pětadvacet let, patří klubu NK Bontjo Citluk a má za sebou loňské půlroční působení ve švédské lize.
Proti Jablonci odehrál celé utkání. Dostal se do několika gólových šancí, z nichž nejlépe zakončil tu ve 30. minutě, kdy vymetl pavučinku z levého horního růžku jablonecké branky. Sudí však gól neuznal pro předchozí Skaljičův faul v souboji se soupeřovým stoperem, což byl vůči bosenskému forvardovi přísný verdikt.
„V prvním poločase se dostával do šancí, ve druhém nebyl moc vidět," shrnul jeho herní projev trenér Uhrin. „Ještě ho vyzkoušíme a pravděpodobně do středy se rozhodneme," naznačil fotbalový prezident Dufek, že si Skaljič možná v mladoboleslavském dresu ještě zakope proti diviznímu týmu Horních Měcholup, kam uprostřed týdne jedou Uhrinovi svěřenci k plánovanému přáteláku.

Fanshop banner