Fotbal bolí a provází ho zranění
Klub

Fotbal bolí a provází ho zranění

Redakce


Ne všichni hráči trénovali uplynulý týden naplno. Švejdík trpěl s bolavými zády. „Zranění je ale jiného charakteru, než to, které ho před rokem dlouhodobě vyřadilo ze hry. Do konce týdne by měl být v pořádku," věří klubový lékař Sinkule.

Kysela si léčil naražený prst na noze a Pecku trápil kotník nakopnutý z utkání s Libercem. Třetí brankář Šeda si z působení v Pardubicích přivezl potíže s nedoléčeným natrženým stehenním svalem.

Z dlouhodobých marodů Tomáš Sedláček pokračoval v rehabilitaci posilováním stehenního svalstva. „I když zatím nehraje, tak by měl začátek jarní mistrovské sezóny stihnout," tvrdí Sinkule, který Sedláčkovi postupně povoluje zvyšování tréninkových dávek a od příštího týdne prý už bude zkoušet všechny cviky s ostatními hráči, ale zatím ještě ne do maximální zátěže. Sedláčkovo zranění označil Sinkule za těžké postižení kolenního kloubu, neboť měl přetržený křížový vaz a poškozené oba menisky.

Smolař Skoupý už byl zase na operačním stole. V zadní části loni operovaného kolenního kloubu se mu vytvořila cysta a ta se zvětšovala při zvyšování zátěže a způsobovala bolest. Sinkule to označil za chronickou záležitost a nikoliv za komplikaci posledního zranění. Skoupého rekonvalescence se tak nabude o dalších čtrnáct dní, pokud se mu nestane něco jiného.

Holub šest týdnů po operaci kolena začal s postupným zatěžováním kloubu a posilováním ochablého stehenního svalstva. Fotbal si v letošní jarní sezóně určitě nezahraje a tak se soustřeďuje na pečlivou rehabilitaci a těší se na léto.

Fanshop banner