Začalo sportovní testování předškoláků
Klub

Začalo sportovní testování předškoláků

Redakce

Začaly přijímačky do první třídy mladoboleslavské sportovní akademie a budou pokračovat v týdnu před Vánocemi i v lednu nového roku 2006.

Na první termín testů pohybových dovedností přišlo v doprovodu rodičů dvanáct chlapců a jedna dívka předškolního věku. První adepti sportovní akademie předvedli sportovním odborníkům své vlohy se sympatickým nadšením a zaujetím. Šlo jim to náramně dobře, na čemž se shodli sekretář mládežnických celků FK Mladá Boleslav Michal Doležal s legendou mladoboleslavských mládežnických trenérů Mílou Venerou.
Další testování sportovně talentovaných předškoláků, kteří mají zájem nastoupit od příštího září do sportovní akademie, se uskuteční ve čtvrtek 22. prosince od 15 hodin ve sportovní hale TJ Auto Škoda v Mladé Boleslavi. „V pořadí třetí testy plánujeme ještě na některý lednový termín," řekl Michal Doležal. Prověření tělesných schopností všech potencionálních zájemců o sportovní akademii chtějí sportovní experti stihnout nejpozději do 25. ledna 2006, neboť v únoru proběhnou v Mladé Boleslavi zápisy do prvních tříd základních škol.

Fanshop banner