Fotbalisté zatoužili po tenisové slávě
Klub

Fotbalisté zatoužili po tenisové slávě

Redakce

Fotbalisté, sponzoři i novináři bojovali ve středu 14. prosince o tenisovou slávu ve čtvrtém ročníku adventního turnaje FK MB Cup 2005.

První tři ročníky vedení FK Mladá Boleslav připravilo v mladoboleslavském Sparing centru, letos poprvé se turnaj uskutečnil v tenisovém parku v pražské čtvrti Záběhlice. V deblovém turnaji se po kurtech proháněli Šeterle, Dufek, Petrtýl a Juranka z vedení FK Mladá Boleslav, brankář Miller a obránce Rychlík, šéf Tipsportu Randa, trenér Hřebík, MUDr. Maurer, někdejší fotbalisté a dnes rekreační sportovci Kuka, Pešice, Dobiáš, Vízek a Beránek, novináři Svěcený, Bernatský, Nikodým a Macháček.
O co hráli? „O věčnou a nehynoucí slávu a samozřejmě také o poháry a věcné ceny," uvedla marketingová ředitelka FK Mladá Boleslav Sylva Hottková. Každý aktivní účastník turnaje obdržel balíček suvenýrů FK Mladá Boleslav včetně klubového kalendáře na rok 2006.
Do finál se probojovali Vízek, Beránek a Čičatka, Blažek. Vítězem turnaje se stala dvojice Čičatka, Blažek s výsledkem 6:2.

Fanshop banner