Kanonýra Holuba čeká operace kolena
Klub

Kanonýra Holuba čeká operace kolena

Redakce

Radim Holub míří na operační sál s poraněným kolenem a rozšířil tak momentální klubovou marodku, kde už jsou Skoupý, Sedláček, Švejdík a Leonel.

Momentálně nejúspěšnější střelec FK Mladá Boleslav Radim Holub si z přátelského utkání proti bundesligovém Norimberku přivezl zraněné pravé koleno. „Začalo mě bolet někde kolem třicáté minuty,“ poznamenal Holub, aniž by si vybavoval nějaký ostřejší střet s protihráčem nebo jinou dramatickou herní situaci. Koleno mu však po zápase opuchlo, lékař mu otok odsál a poslal ho na vyšetření. To potvrdilo nejhorší možnou variantu. „Povolil mi křížový vaz operovaný před třemi a půl roky, to je hrozný pech,“ vzdychl Holub nad nepřízní osudu.

V současnosti řeší kdy a kde absolvuje operaci a psychicky se připravuje na půlroční pauzu od aktivního fotbalu. Pasivním účastníkem byl už při utkání 13. kola Gambrinus ligy Sparta Praha – Mladá Boleslav 4:2. Na tribuně trpěl dvakrát a to jednak kvůli tomu, že nemohl hrát, ale také kvůli nešťastné prohře Mladé Boleslavi. „Dostali jsme dva blbé góly, to se potom těžko vyhrává, i když kluci hráli dobře a byli lepší než Sparta,“ viděl Holub prohru svého mužstva.

Fanshop banner