Výsledky mládežnických družstev – 11.11.-12.11.2005
Klub

Výsledky mládežnických družstev – 11.11.-12.11.2005

Redakce

Ve dnech 11.11. - 12.11.2005 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská, přípravná a turnajová utkání, a to s těmito výsledky :

FC Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav „A" dorost 2:0 (0:0)
Poslední podzimní utkání sehrál náš „A" dorost již v pátek 11.11.2005 v Liberci na Městském stadionu. Utkání skončilo naší porážkou i přes vcelku zodpovědný výkon našich dorostenců. Domácí favorizované družstvo se v průběhu I.poločasu nedostalo do vážnějších šancí. Po přestávce mohl Sedláček vstřelit naši úvodní branku, bohužel ve výhodné pozici nepřehodil domácího brankáře. Liberec se dostal do vedení po centru zleva a následné hlavičce. Poté Michňa zlikvidoval penaltu nařízenou za ruku v pokutovém území, druhý gól dostal náš dorost v samotném závěru utkání z brejku do rozhozené obrany, kdy jsme se snažili o vyrovnání.
FC Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav „C" dorost 1:0 (0:0)
V pozápase mladší dorost se svým soupeřem prohrál, když nebyl horší a dostal se do několika dobrých brankových příležitostí, které nedokázal využít.

FK Mladá Boleslav „A" žáci - AC Sparta Praha 1:1 (0:1)
„A" žáci se ve svém posledním podzimním utkání České žákovské ligy proti vedoucímu celku tabulky vytáhli. V průběhu celého zápasu jsme byli herně lepším týmem, vypracovali jsme si více brankových příležitostí. V I.poločase se hosté po rohu dostali do vedení, po přestávce Bořil vyrovnal, následovaly šance Zahustela a střela Jandy do tyče. Utkání bylo pěknou tečkou za vcelku vydařenou podzimní sezónou.
FK Mladá Boleslav „C" žáci - AC Sparta Praha 1:2 (1:1)
V pozápase se naši mladší žáci po celé utkání prali se svým soupeřem alespoň o remízu. Hošťálkovou pěknou střelou jsme se ujali vedení, hosté dokázali v poslední minutě I.poločasu po rohu vyrovnat. Po přestávce se Spartě podařilo strhnout vedení na svojí stranu, které udržela až do konce utkání.

FK Mladá Boleslav „B" dorost - FC Dukla Praha 4:1 (2:1)
V přípravném utkání vyhrál náš „B" dorost nad svým soupeřem jednoznačně, když branky dali Petřivý, Jurčovský, Sporiš z pokutového kopu a jednu branku si dali hosté sami.

Družstvo minikopané FK Mladá Boleslav roč.99 se o víkendu zúčastnilo halového turnaje v Liberci a v konečné tabulce skončilo na 2.místě.

Fanshop banner