Mladá Boleslav změří síly s Norimberkem
Klub

Mladá Boleslav změří síly s Norimberkem

Redakce

V reprezentační pauze hraje Mladá Boleslav přípravné utkání v Německu s bundesligovým Norimberkem.

Přátelské utkání 1.FC Norimberk - FK Mladá Boleslav se hraje v sobotu 12. listopadu od 13,30 hodin na hřišti v německém městě Hof nedaleko česko-německé hranice ašského výběžku.

Mladá Boleslav si tak v rozpětí necelých čtyř měsíců podruhé poměří síly s bundesligovým soupeřem. V sobotu 30. července vyhrála letní přípravné utkání ve Wolsburgu 3:2, nyní nastoupí s kompletním kádrem proti Norimberku, který je momentálně v bundesligové tabulce poslední. K nelichotivé norimberské bilanci (za dvanáct mistrovských kol jedna výhra a tři remízy) přispěla i prohra v uplynulém víkendu se Stuttgartem 0:1. Pro Norimberk bude utkání s Mladou Boleslaví přípravou na utkání 13. kola s Kaiserlauternem, který je předposlední jenom o tři body před Norimberkem. Pro Mladou Boleslav bude utkání s Norimberkem vítanou prověrkou před mistrovským duelem s pražskou Spartou.

Norimberský dres oblékají dva Češi Jan Polák a Marek Nikl. Proti Mladé Boleslavi určitě nenastoupí Polák, který se připravuje s českou reprezentací na barážové dvojutkání s Norskem.

Fanshop banner