Uhrin pochválil tým za aktivitu
Klub

Uhrin pochválil tým za aktivitu

Redakce

Mladá Boleslav byla lepší, Plzeň měla štěstí. Tak jednoznačně vyznělo hodnocení trenérů Dušana Uhrina a Zdeňka Michálka po utkání 9. kola I. Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav – FC Viktoria Plzeň 2:2.

Herní převahu mladoboleslavského týmu uznal i sympatický plzeňský kouč Michálek. „Domácí byli jednoznačně lepší, ale my jsme dokázali potrestat zaváhání jejich obrany,“ prohlásil Michálek, který za důležitý faktor ve vývoji utkání označil skutečnost, že se jeho mužstvo dostalo do vedení. „Měli jsme sportovní štěstí a jsme spokojení s bodem,“ dodal plzeňský trenér, který před utkáním označil mladoboleslavskou útočnou sílu s Holubem a Kuličem za nejúdernější v tuzemské lize.
Mladoboleslavský trenér Uhrin byl spokojený s ofenzivním výkonem svých svěřenců, s nerozhodným výsledkem už méně. „Hráči podali slušný výkon a po celou dobu hráli aktivní fotbal a do poslední chvíle dělali všechno pro vítězství,“ řekl po utkání. Samozřejmě se Uhrinovi nelíbili dvě fatální chyby, které soupeř potrestal dvěma góly. „Jinak Plzeňští vůbec nevystřelili na branku, ale fotbal je o chybách a my se jich nevyvarovali,“ dodal zklamaně.
Příští utkání o mistrovské body hraje FK Mladá Boleslav ve Zlíně v sobotu 22. října a potom má v programu dva zápasy na domácím hřišti za sebou (s Příbramí a s Mostem).

Fanshop banner