Manažeři automobilky hráli fotbal
Klub

Manažeři automobilky hráli fotbal

Redakce

K fotbalovému souboji o putovní pohár proti sobě nastoupili pracovníci dvou úseků mladoboleslavské automobilky, a to ekonomického a personálního. Personalisté porazily ekonomy těsně 3:2.

Výsledek potvrzuje, že boj byl vyrovnaný. Aktéři nastoupili v dresech FK Mladá Boleslav, personalisté v červenomodré kombinaci, ekonomové v bílém. „Nikomu se nic nestalo a já si dobře zachytal,“ pochvaloval si úterní sportovní podvečer prezident FK Mladá Boleslav Josef Dufek, který posílil sestavu ekonomů v brance. Jeho kolega z vedení fotbalového klubu Jaromír Šeterle naopak vyztužil zálohu personalistů. „Už mi to tolik neběhá, ale fotbal si vždycky zahraji rád,“ pochvaloval si Šeterle neobvyklou akci. Zdůraznil, že měla nejen sportovní, ale i výrazný společenský charakter. Vždyť všechny aktéry fotbalového utkání osobně pozdravil a předal jim upomínkové dárky předseda představenstva akciové společnosti Škoda Auto Detlef Wittig.
Manažeři automobilky, která je významným partnerem mladoboleslavského fotbalu, si vyzkoušeli prostředí prvoligových střetnutí za umělého osvětlení, které fotbalu dodává jedinečnou atmosféru. „Kdo si to nezažije na vlastní kůži, nevěří, že je to docela něco jiného, než za denního světla,“ dodal Dufek. Spokojený byl i Pavel Hlaváč z vítězného týmu, který podotkl, že po fotbalovém trávníku běhalo nejméně dvacet šéfů různých útvarů nevyššího vedení firmy. „Všichni prokázali, že vedle manažerských schopností jsou i sportovně zdatní,“ dodal Hlaváč.

Více fotografií na www.press-photo.net

Fanshop banner