Páteční odpoledne nabízí dva mezinárodní fotbaly
Klub

Páteční odpoledne nabízí dva mezinárodní fotbaly

Redakce

Na Mladoboleslavsku je páteční odpoledne zadané mezinárodnímu fotbalu. V Benátkách hraje Mladá Boleslav přátelsky s polským soupeřem a v Mladé Boleslavi se střetnou reprezentace jedenadvacetilých fotbalistů Česka a Nizozemska.

Kvalifikační utkání o postup na mistrovství Evropy jedenadvacetiletých fotbalistů Česko Nizozemsko se hraje tento pátek 7. října od 16,40 hodin na městském stadionu v Mladé Boleslavi. Bohužel bez účasti nedávného hráče FK Mladá Boleslav Romana Bednáře, který v létě přestoupil do Skotska a je momentálně zraněný. Trenér Lvíčat Ladislav Škorpil věří, že jeho tým mladoboleslavským divákům předvede neméně atraktivní podívanou, jakou vidělo patnáct tisíc diváků na hřišti v Heereveenu, kde se před rokem hrálo první vzájemné utkání této kvalifikace. „Byť skočilo bez branek, bylo pro diváka velice zajímavé,“ tvrdí Škorpil.
V reprezentační přestávce má nejvyšší fotbalová liga pauzu a vedení FK Mladá Boleslav vyjednalo přátelské utkání s účastníkem nejvyšší polské ligy Krakovem. Hraje se v pátek 7. října od 14 hodin na hřišti v Benátkách nad Jizerou a diváci se mohou těšit, že trenér Dušan Uhrin dá příležitost dvojici brazilských posil Piresovi a Leonelovi.

Fanshop banner