Vítězný tým chválili oba trenéři
Klub

Vítězný tým chválili oba trenéři

Redakce

Mladá Boleslav v Olomouci předvedla velmi dobrý výkon, o čemž svědčí vývoj utkání, když po inkasovaném gólu otočila nepříznivé skóre, i pochvalná slova obou koučů na tiskovce po zápase.

Mladoboleslavský trenér Uhrin prozradil, že na olomouckého protivníka připravil speciální taktiku. „Olomouc má jednu z nejlepších záložních řad v lize, proto Melinha osobně hlídal Šmerda a tím na Matějovského zbylo ve středu hřiště hodně práce. A také bylo důležité, že naši stopeři pokryli Rojku, kterého velmi dobře znají z působení u nás,“ uvedl Uhrin. Pochvaloval si, jak se tým po inkasovaném gólu vzchopil a výhru označil za zaslouženou. „V Olomouci jsme vyhráli zaslouženě a napravili tím domácí prohru s Teplicemi,“ dodal mladoboleslavský kouč.
„S kolegou souhlasím, soupeř vyhrál zaslouženě, byl opravdu lepší,“ reagoval olomoucký trenér Uličný. „Hráči Mladé Boleslavi byli rychlejší a lepší v dynamické technice, eliminovali Melinha a s jejich stopery Rojka prohrál válku. Venku to prostě umí, vždyť vyhráli v Ostravě, měli vyhrát i na Slovácku a nyní vyhráli v Olomouci, protože na ně naši hráči neměli,“ vyseknul Uličný soupeři poklonu a upřímně dodal, že před zápasem vůbec nepředpokládal, že by jeho tým mohl od Mladé Boleslavi dostat tři góly.
Uhrin před novináři pochválil výkony stoperů, záložní řady včetně střeleckého debutanta Kysely i zkušené útočné dvojice. „Myslím si, že nám to spolu šlo dobře,“ pochvaloval si Holub spolupráci s Kuličem.

Fanshop banner