Proti Slovácku snad kompletní
Klub

Proti Slovácku snad kompletní

Redakce

Ještě čtvrtý den od vítězné bitvy na ostravských Bazalech si mladoboleslavští fotbalisté lížou rány. Ke čtvrtečnímu utkání se Slováckem by však měli odjet všichni s výjimkou dlouhodobě zraněných Paláta, Skoupého a Sedláčka.

Zkraje týdne na trénincích jenom vyklusávali útočníci Pecka a Kulič. Oba kvůli zranění utkání v Ostravě nedohráli. „Kulič měl po souboji, kdy na něho protihráč spadl, namožená třísla a jejich léčení vždy vyžaduje čas,“ uvedl klubový lékař Sinkule. Zda bude Kulič schopný podstoupit zápasovou zátěž se rozhodne až bezprostředně před výkopem. Pecka z ostravského trávníku odkulhal s výronem v kotníku. „Zdá se, že to bude dobrý,“ prohlásil před středečním tréninkem hráč. „Krevní otok ustoupil a když se Pecka bude cítit zdráv, tak by snad mohl se zatejpovaným kotníkem nastoupit,“ potvrdil úspěšnost léčby Sinkule. Z dalších pokopaných hráčů mu dělá nejvíce starostí Ševinského achilovka. Stoper Švejdík by měl být připravený, přestože to s ním na Bazalech jednu chvíli vypadalo špatně. „Vůbec o sobě nevěděl a v první chvíli jsem byl přesvědčený, že je na vystřídání. Ale nakonec utkání dohrál, z otřesu se vyspal a je v pořádku,“ dodal Sinkule.

Hráči s realizačním týmem vyrážejí na Slovácko po středečním odpoledním tréninku. Dohrávané utkání druhého kola I. Gambrinus ligy FC Slovácko – FK Mladá Boleslav se hraje ve čtvrtek 1. září od 17 hodin.

Fanshop banner