Uhrin si pochvaloval změny v sestavě
Klub

Uhrin si pochvaloval změny v sestavě

Redakce

Zničení, ale spokojení odcházeli mladoboleslavští fotbalisté ze hřiště po výrazné výhře nad Blšany 4:1.

Pecka se Ševinským byli rozzáření ze své střelecké formy, Krátký se radoval, že po dlouhé odmlce zase hrál. „Ta pauza byla znát, ubývaly mi síly a začal jsem cítit sval, kvůli kterému jsem nehrál,“ uvedl Krátký. „Jsem úplně hotovej,“ přiznal po utkání Švejdík, který spolu s Vítem vytvořil stoperskou dvojici, když se trenér Uhrin rozhodl nepostavit do základní sestavy zkušeného harcovníka Skálu. Spolu s ním zůstal na lavici sedět také mladý halv Brunclík a ostřílený útočník Holub. Po půl roce se poprvé v mistrovské sestavě objevil Krátký. Postavil se na své místo pravého obránce a na uvolněný Brunclíkův post se posunul Ševinský.
„Obrana nehrála proti Liberci dobře a dvě změny v jejím složení byl velký zásah do součinnosti, proto jsem musel tentokrát hráče více dirigovat,“ vysvětloval po utkání novinářům, proč proti Blšanům nezvykle často na své svěřence křičel. Změny, které v porovnání s předchozím mistrákem provedl, si Uhrin po blšanské výhře pochválil: „Vyšel nám tah s Ševinským v záloze. Jeho druhý gól a Millerův úspěšný zákrok při Polodnově šanci rozhodly zápas. Velmi dobře hrál také Matějovský.“
Navzdory výraznému vítězství si Uhrin neodpustil kritická slova, z nichž vyplynulo, že někteří hráči mladoboleslavského kádru nepodávají výkony odpovídající první lize. Konkrétní jména však odmítl před novináři říkat.

Fanshop banner