Výsledky mládežnických družstev – 20.8.-21.8.2005
Klub

Výsledky mládežnických družstev – 20.8.-21.8.2005

Redakce

Ve dnech 20.8. – 21.8. 2005 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská, přípravná a turnajová utkání, a to s těmito výsledky :

FK Mladá Boleslav „A“ dorost – FK Meteor Praha VIII 0:1 (0:1)
Ve druhém utkání České ligy dorostu naše družstvo zklamalo a nedokázalo potvrdit vítězství v Českých Budějovicích. Kromě prvních 10 minut si nedokázali naši dorostenci vytvořit převahu a skoro žádnou brankovou příležitost. Chyběl důraz a větší chuť po vítězství měl bohužel náš soupeř.

FK Mladá Boleslav „C“ dorost – FK Meteor Praha VIII 3:1 (1:0)
V pozápase si mladší dorost dokázal poradit se svým soupeřem a po brankách Chramosty, Býma a Tomáška zaslouženě zvítězil. Stínem utkání bylo zranění našeho hráče Chramosty, který si nešťastně zlomil levou ruku. Přejeme mu brzké uzdravení.

Podještědský F.C. Český Dub – FK Mladá Boleslav „B“ dorost 0:1 (0:0)
Jedinou branku utkání České divize staršího dorostu dal Petřivý a podtrhl tak snaživý a bojovný výkon celého kolektivu.

Podještědský F.C. Český Dub – FK Mladá Boleslav „D“ dorost 1:3 (1:1)
V pozápase náš mladší dorost po vlažnějším prvním poločase dokázal ve druhém strhnout vítězství na svojí stranu, když branky dali Kubát 2 a Šorm.

SK Dynamo České Budějovice – FK Mladá Boleslav „A“ žáci 3:1 (2:0)
V prvním utkání České ligy žáků na hřišti soupeře jsme narazili na velmi zdatného a vyspělého soupeře, herně naši starší žáci určitě nepropadli, koncovku však měli lepší domácí. Jedinou branku FKMB dal Bořil z pokutového kopu.
SK Dynamo České Budějovice – FK Mladá Boleslav „C“ žáci 1:3 (0:1)
Mladší žáci byli v pozápase úspěšnější a dokázali svého soupeře porazit po brankách Bočka, Peterky z pokutového kopu a Horáka.

FK Mladá Boleslav „B“ žáci – FK Kolín 1:1 (0:0)
V prvním utkání České divize žáků si naši žáci určitě za svůj výkon bod zaslouží, v závěru měli dokonce velkou šanci na vítězství. S ohledem na to, že hráli proti fyzicky vyspělejším a o rok starším hráčům Kolína, byl jejich výkon sympatický. Branku FKMB dal Říha.

FK Mladá Boleslav „D“ žáci – FK Kolín 3:4 (2:3)
Také naši mladší žáci se představili v prvním utkání nové divizní soutěže žáků a škoda nešťastné porážky. Branky jsme dostali po hloupých chybách brankáře, v útočné hře jsme se dokázali prosadit a v závěru chybělo štěstí v podobě nastřelených tyčí.Naše branky dali Eliáš 2 a O.Vacek.

Fanshop banner