Na marodce s Palátem jsou Skoupý a Sedláček
Klub

Na marodce s Palátem jsou Skoupý a Sedláček

Redakce

Bezprostředně před zahájením mistrovské sezóny vypadli z mladoboleslavského kádru tři borci kvůli vážným zraněním. Palát má poraněné rameno, Skoupý se Sedláčkem kolena.

Úterní vyšetření magnetickou rezonancí Skoupého levého kolena a Sedláčkova pravého kolena vyvolala v obou případech podezření na poškození předního křížového vazu. Navíc u Skoupého kolenního kloubu je pravděpodobně poškozený vnitřní meniskus a u Sedláčka dokonce vnitřní i zevní menisky. „Oba nyní čeká artroskopické vyšetření v Praze, které rozsah poškození potvrdí, nebo vyvrátí,“ uvedl klubový lékař Miroslav Sinkule. Každopádně jsou obránce Jan Skoupý i útočník Tomáš Sedláček dlouhodobě mimo hru, v nejhorší možné variantě dokonce na celou podzimní sezónu. Dva měsíce sportovní neschopnosti má zaručené Také Marian Palát kvůli léčení vykloubené zevní části klíční kosti levého ramene, které mu lékaři v pražské nemocnici srovnali v neděli bez operace a znehybnili.
„Palátova absence nám hodně naruší defenzívu,“ povzdechl si trenér Uhrin. Z náhle zúženého hráčského kádru pochopitelně radost nemá.
Od čtvrtka se proto do kádru vrací obránce Jaromír Šmerda, který se připravoval v FK Blšany a FK Mladá Boleslav jednal s tímto klubem o jeho půl ročním hostování.

Fanshop banner