Hráči se těší na odpočinek
Klub

Hráči se těší na odpočinek

Redakce

Fotbalisté Mladé Boleslavi toho mají plné zuby. Čeho? Únavy z letní přípravy. Proto se po sobotním fotbale těšili na nedělní volno.

Když na hřišti v Rejšicích skončili sedmé přípravné utkání letošního léta, ploužili se hráči v bílých mladoboleslavských dresech z trávníku se sklopenými hlavami a těžkým šouravým krokem. Byli zklamaní z prohry 1:3, kterou jim uštědřil druholigový soupeř z Kladna, sílícího poledního vedra a nahromaděné únavy z třítýdenní přípravy. „Máme toho všichni plné zuby,“ přiznal kapitán Skála, který chvíli poseděl zmožený na hřišti a do kabiny došel poslední. Při zmínce, že po jednom dni volna ho čeká další přípravný zápas a tentokrát s úřadujícím českým mistrem Spartou Praha, jenom povzdechl.
Na vypořádání s únavou mají mladoboleslavští fotbalisté jenom jeden den. Jaká bude volná neděle? „Budu ležet a co nejméně se hýbat,“ přál si Skála. „V klidu s rodinou,“ těšil se Rychlík, který nedohrál kvůli naraženému stehnu. Všichni hráči budou v neděli odpočívat, ale na koupaliště se asi nepohrnou. „To snad nikoho ani nenapadne, z koupání a sluníčka by byl unavenější ještě víc,“ dodal zkušeně kapitán týmu Skála. Moc dobře ví, že fotbalové léto příjemné nebývá a bolí dvojnásob, když se k únavě přidají ještě prohry.

Fanshop banner