Mladý Sedláček kopal za dospělé
Klub

Mladý Sedláček kopal za dospělé

Redakce

Ve středu se mladoboleslavští fotbalisté poprvé představili na domácím hřišti, i když nehráli na městském stadionu, ale na Astonce. Natěšení fandové viděli na vlastní oči všechny letní posily a navíc také mladého dorostence Michala Sedláčka mezi dospělými.

V utkání FK Mladá Boleslav – Slávia Praha „B“ 1:1 vystřídal trenér Uhrin dva brankáře a sedmnáct hráčů v poli. Slávistické mladíky koučované trenérem Kozlem nepřehráli. „Na naše hráče dolehla únava z náročné kondiční přípravy a své sehrála nízká motivace proti papírově slabšímu soupeři, čímž v žádném případě nerozhodný výsledek neomlouvám, jenom vysvětluji,“ uvedl bezprostředně po utkání mladoboleslavský manažer Zdeněk Kudela.
Hráči FK Mladá Boleslav se po utkáních v Nové Včelnici (s Brnem a Drnovicemi), Čelákovicích (s Teplicemi a Jabloncem) a Benátkách nad Jizerou (se Slovanem Bratislava) předvedli poprvé v nové sezóně na trávníku v Mladé Boleslavi. Necelých tři sta diváků se přišlo podívat na letní novice v mladoboleslavské sestavě Kuliče, Ševinského, Rychlíka a Svitáka. Podle bezprostředních ohlasů v průběhu utkání s nimi byli spokojení, stejně jako s mladými odchovanci, kteří si říkají o místo v sestavě. V ochozech byly slyšet pozitivní ohlasy nad výkony Brunclíka, Skoupého i Kysely. Nečekaným překvapením přípravného utkání s béčkem Slávie se stalo nasazení Michala Sedláčka, který má ještě před sebou dva roky dorostenecké kariéry. Další kádrové překvapení se u příležitosti utkání se slávistickou rezervou nekonalo.

Fanshop banner