Fotbalisté cestují po okrese
Klub

Fotbalisté cestují po okrese

Redakce

FK Mladá Boleslav sehraje dvě přípravná utkání na hřišti v Rejšicích s kladenským a olomouckým protivníkem a jedno utkání v Benátkách nad Jizerou s mistrovským týmem pražské Sparty.

Mladoboleslavský fotbalový tým sehraje některá přípravná utkání na hřištích klubů v okolí Mladé Boleslavi ze dvou důvodů. Prvním je právě probíhající rekonstrukce hrací plochy na mladoboleslavském městském stadionu a druhý naznačil při besedě na rádiu Jizera ředitel FK Mladá Boleslav Jaromír Šeterle: „Vyjíždíme za našimi fandy v okolí, aby nemuseli za námi do Mladé Boleslavi.“ Dvě utkání s druholigovými soupeři sehraje FK Mladá Boleslav na velmi kvalitním hřišti v Rejšicích a to v sobotu 16. července s Kladnem a ve čtvrtek 21. července s HFK Olomouc.
Atraktivní duel s úřadujícím českým mistrem Spartou Praha v pondělí 18. července hraje Mladá Boleslav v Benátkách nad Jizerou v souvislosti s oslavami 85. výročí založení benáteckého fotbalového klubu. „Vedení Sparty nám přislíbilo, že přijede v kompletní sestavě,“ tvrdí Šeterle.

Plán přípravných utkání FK Mladá Boleslav:

13.7.-středa-17,00 hod. FK MB – Slávie Praha „B“ na hřišti Astonka v MB
16.7.-sobota-10,15 hod. FK MB – SK Kladno na hřišti v Rejšicích
18.7.-pondělí-17,00 hod. FK MB – Sparta Praha na hřišti v Benátkách n.Jiz.
21.7.-čtvrtek-17,00 hod. FK MB – HFK Olomouc na hřišti v Rejšicích
23.7.-sobota-11,00 hod. Blšany – FK MB
27.7.-středa-17,00 hod. Hradec Králové – FK MB
30.7.-sobota-18,00 hod. Wolsburg – FK MB

Fanshop banner