Trenér Uhrin odpočíval na Korsice
Klub

Trenér Uhrin odpočíval na Korsice

Redakce

Komu se líbila filmová veselohra S tebou mě baví svět režisérky Marie Poledňákové, tomu by se líbila i dovolená s mladoboleslavským trenérem Dušanem Uhrinem.

Podobně jako byli protagonisté filmového příběhu na zimní dovolené s dětmi a bez manželek, tak se vypravil na červnovou dovolenou Uhrin s přáteli a dětmi, a také bez ženského doprovodu. „Jezdíme tak už několik let s kamarády z fakulty tělovýchovy a sportu. Zúčastňuje se ten, komu se to časově hodí, tentokrát jsme jeli čtyři chlapi a čtyři děti,“ prozradil Uhrin.
Osm dní strávili na Korsice, kde si užívali tepla, sluníčka, moře i turistických výprav kouzelnou krajinou s vodními kaskádami. Samozřejmě nechybělo ani sportování, když nejčastěji dováděli při fotbálku a volejbale.
„Na novou sezónu se těším a i když ještě neznám definitivní složení hráčského kádru, tak prohlašuji, že se s Mladou Boleslaví nechci v první lize zachraňovat,“ neskrývá odhodlání mladoboleslavský trenér. Byl by rád, kdyby se podařilo kádr FK Mladá Boleslav kvalitně rozšířit. Počítá při tom i s místními talentovanými mladíky Brunclíkem, Kyselou a Skoupým. Na jaře se z nich do základní sestavy protlačil Brunclík. Ofenzivní halv Kysela byl na hostování v Ústí a Skoupý po operaci kotníku vyběhl na hřiště až v posledním jarním mistráku.
Trenéři se s hráči poprvé uvidí v pondělí 27. června a hned odjedou na týdenní kondiční soustředění do jabloneckého komplexu Břízky, další týden stráví v Nymburku a potom bude následovat příprava na mladoboleslavské Astonce. Mistrovská hrací plocha bude zabudování umělého vyhřívání a rekonstrukci trávníku do konce července nepřístupná.

Fanshop banner