Miller převzal cenu Vlasty Buriana
Klub

Miller převzal cenu Vlasty Buriana

Redakce

Nejsympatičtějším brankářem I. Gambrinus ligy ročníku 2004/05 je Miroslav Miller z FK Mladá Boleslav. Cenu pojmenovanou po slavném českém komikovi převzal v neděli 19. června v pražském Divadle Ypsilon.

Předávání ceny nejsympatičtějšímu brankáři tuzemské elitní soutěže bylo součástí kulturního programu, ve kterém zpívali například Světlana Nálepková a Bohuš Matuš. „Byl to příjemný večer,“ poznamenal čerstvý držitel Ceny Vlasty Buriana a přiznal, že ho při jejím předávání moderátor zkoušel, co všechno o kdysi slavném herci ví. „Vím, že byl nejen vynikající herec, ale také úspěšný brankář pražské Sparty. Protože lidem rozdával radost, tak cena po něm pojmenovaná má podobnou symboliku vyjadřovat a moc si ji z toho důvodu považuji,“ řekl mladoboleslavský brankář Miller.
Fotbalovou dovolenou strávil s přítelkyní u moře v tuniském letovisku Djerba. Dokonale si tam odpočinul a nyní s nedočkavostí vzhlíží k novému soutěžnímu ročníku. „Na novou sezónu se docela těším, ale na tréninkovou dřinu v letní přípravě moc ne,“ přiznal. V kabině se pravděpodobně sejde s částečně obměněným hráčským kádrem. „Od klubového prezidenta pana Dufka, který byl se mnou v pražské Ypsilonce na předávání ceny, vím, že na posílení mužstva se pracuje. Všichni víme, že doma před našimi fandy, musíme dávat víc gólů.“ dodal Miller.

Fanshop banner