Fotbalisté v sobotu poděkují fanouškům
Klub

Fotbalisté v sobotu poděkují fanouškům

Redakce

Fotbal v Mladé Boleslavi zůstane nadále prvoligový. Poslední mistrovské kolo soutěžního ročníku 2004/05 na tom už nic nezmění. Pro hráče FK Mladá Boleslav zůstává posledním úkolem vybojovat vytoužené desáté místo v konečném pořadí. K tomu potřebují vyhrát sobotní duel se Slováckem.

Protože se jedná o závěrečné střetnutí, využije ho vedení FK Mladá Boleslav k oficiálnímu rozloučení s vydařenou sezónou a k veřejnému poděkování všem fotbalovým příznivcům. Účastníci sobotního utkání se mohou těšit na spoustu překvapení. „Snažili jsme se po celou sezónu zpříjemňovat divákům návštěvu domácích zápasů, jako například v chladném počasí zdarma nabízenými teplými nápoji či cukrovím a tak ani poslední domácí zápas na počátku horkého léta nebude výjimkou,“ potvrdila marketingová ředitelka FK Mladá Boleslav Sylva Mazurková.
Doprovodný program ligového utkání je obohacený o vyhlášení vítěze ankety o nejlepšího mladoboleslavského fotbalistu a předání odměn v podobě atraktivních cen vylosovaným hlasujícím. Šťastní respondenti ankety obdrží například originální dresy podepsané od hráčů a permanentní vstupenky na příští prvoligovou sezónu. Diváci se mohou těšit na rozšířené občerstvení, které bude z části podáváno zdarma po předložení platné vstupenky či permanentky. Po skončení utkání budou hráči rozdávat fotbalové míče se svými podpisy.
„Děkujeme všem příznivcům, kteří chodili neúnavně celou sezónu povzbuzovat a stávali se dvanáctým hráčem domácího týmu. Hráči i vedení klubu věří, že v příštím ligovém ročníku bude hlediště zaplněné podobně, jako tomu bylo dosud. Pracujeme na tom, aby diváci viděli ještě zajímavější podívanou a ještě více se bavili při každém fotbalovém utkání v Mladé Boleslavi,“ řekl generální ředitel FK Mladá Boleslav Jaromír Šeterle.

Utkání I. Gambrinus ligy FK Mladá Boleslav – FC Slovácko se hraje v sobotu 28. května od 14,25 hodin. Na tomto termínu, který je jednotný pro všech osm utkání posledního ligového kola, trval řídící orgán prvoligové soutěže s odůvodněním, že přestože mistr i sestupující jsou známi, stále ještě není rozhodnuto o účasti ostatních týmů v evropských pohárech.

Fanshop banner