Bránící Drnovice nikdo nepřekonal
Klub

Bránící Drnovice nikdo nepřekonal

Redakce

Ani závěrečný nápor mladoboleslavských hráčů na bezbrankovém skóre nic nezměnil a tak se nováčkové letošního soutěžního ročníku rozešli smírně. Oběma týmům to ještě k definitivnímu potvrzení záchrany nestačí.

Za první poločas ani jeden z hráčů netrefil branku soupeře. Z mladoboleslavského mužstva se do šance dostal v 10. minutě Čáp, ve 24. minutě nedosáhl na Čápův centr Cigánek a dvě minuty před přestávkou byl naopak na Cigánkův centr krátký Čáp. Z drnovických hráčů byl nejnebezpečnější Holub, ale ve 29. minutě hlavičkoval vedle a o čtyři minuty později mu utekla Antunésova přihrávka. V 35. minutě po centru Smutného se sice hlavou prosadil Ševinský, ale sudí viděli ofsajd a gól neuznali.
Po prvním poločase Uhrin stáhnul Cigánka, na jeho místo posunul ze středu zálohy Baranka a s Matějovským hrál uprostřed pole čerstvý Jarolím.
Ve druhé, poločase Mladá Boleslav stupňovala tlak na drnovickou branku, ale kýženého gólu se diváci nedočkali. V 52. minutě Bednář nezachytil Jarolímovu kolmici, o pět minut později vyrážel drnovický gólman Barankův centr jenom před sebe, ovšem Vítovu bombu bez přípravy zblokovali obránci. V 59. minutě přišel na hřiště Rojka aplaudovaný diváky, ale ani on se neprosadil, i když především v 67. minutě mu ke skórování moc nechybělo. Ve vápně se však tak dlouho motal s míčem, až mu ho protihráč ukopnul. Čtvrt hodiny před koncem Holubova jedovka naštěstí pro domácí skončila rohem. V 87. minutě fauloval drnovický Víšek pronikajícího Jarolíma, viděl druhou žlutou kartu a musel ven. Ve zbytku utkání se hrálo výhradně kolem drnovického vápna. Baranek těsně minul pravou tyčku z trestného kopu, střely Víta a Baranka v nastavené čtyřminutovce odvrátil zhuštěný obranný val před brankářem Burešem.

SESTAVA FK MLADÁ BOLESLAV: Miller – Brunclík, Skála, Vít, Vaculík – Cigánek (od 46. Jarolím), Matějovský, Baranek, Čáp (od 59. Rojka) – Bednář (od 87. Pecka), Sedláček

SESTAVA 1.FK DRNOVICE: Bureš – Ševinský, Zbožínek, Schindler, Víšek – Vojtíšek (od 25. Smutný), Fumaca, Ševela, Adamec (od 58. Macháň) – Holub /od 90. Bouška), Holenda

ROZHODČÍ: Gallo – Zlámal, Lhoták

ŽK: Ševinský, Víšek

ČK: Víšek

DIVÁCI: 3457

Fanshop banner