Z moravské bitvy by Skála bral bod
Klub

Z moravské bitvy by Skála bral bod

Redakce

Náročná bitva na moravském poli čeká mladoboleslavské fotbalisty v nedělním podvečeru. Nastoupí v Olomouci proti zkušenému týmu, který se stále nevzdává ambicí na účast v evropském poháru.

Potkají se soupeři, kteří mají za sebou čerstvé sportovní zklamání. Mladá Boleslav se v týdnu vzpamatovávala z nepovedené plichty proti Příbrami. Olomoučtí hráči před týdnem inkasovali ještě tvrdší úder na ostravských Bazalech, kde podlehli Baníku 0:4.
Olomoucký trenér Uličný krutou prohru označil za zaslouženou a kapitán mužstva Radim Kučera se na klubovém webu fanouškům omluvil a zároveň slíbil nápravu při nejbližší příležitosti. „Jsme zklamaní z výkonu a výsledku na Baníku. Napravíme to doma v utkání s Mladou Boleslavi, to slibujeme,“ vzkázal Kučera příznivcům Sigmy. Vyplývá z toho, že Mladá Boleslav narazí na soupeře velmi hladového po výhře. „Určitě budou chtít vysokou prohru odčinit a budeme to mít hodně těžké,“ připustil mladoboleslavský kapitán Jiří Skála, který olomouckého soupeře vzhledem k postavení v tabulce označil za favorita. „Chceme udržet šňůry naší neporazitelnosti a bod z Olomouce by nám stačil,“ dodal Skála.

Fanshop banner