Bílek byl spokojený, Uhrin hodně naštvaný
Klub

Bílek byl spokojený, Uhrin hodně naštvaný

Redakce

Po remízovém utkání FK Mladá Boleslav – Chmel Blšany 1:1 zářil blšanský trenér Michal Bílek uspokojením.

„Jsem spokojený s výsledkem i s předvedenou hrou,“ prohlásil. „Nejsem spokojený s remízou, protože je to pro nás nepříjemná bodová ztráta doma,“ měl pochopitelně opačné pocity mladoboleslavský kouč Dušan Uhrin, který však označil první jarní mistrovské utkání na mladoboleslavském trávníku za divácky atraktivní.
„Po utkání Mladé Boleslavi na Slávii jsem celý týden své hráče upozorňoval na soupeřovu sílu ve středové řadě. V prvním poločase jsme zaplatili chybu v defenzívě gólem, ale ve druhém poločase jsme předvedli náš nejlepší jarní výkon,“ chválil Bílek svěřence a byl spokojený hlavně s tím, že si vypracovali brankové šance proti kvalitnímu soupeři.
„Není možné pokazit utkání na domácím hřišti nevyužitím pěti tutových gólových příležitostí,“ zlobil se nad jalovou mladoboleslavskou koncovkou Uhrin. „O vítězství jsme měli rozhodnou už v prvním poločase, vůbec nechápu, proč nám rozhodčí neuznal druhý gól. Také po přestávce jsme dobře začali, ale bohužel jsme nedali potřebný druhý gól,“ dodal Uhrin, který netajil rozčarování nad tím, jak se opakovaně neprosadil Sedláček, a veřejně pochválil pouze brankáře Millera a ofenzívního Bednáře.

Fanshop banner