Většině hráčů se zatím chřipka vyhýbá
Klub

Většině hráčů se zatím chřipka vyhýbá

Redakce

Nad odložením mistrovského utkání s Českými Budějovicemi v zákulisí FK Mladá Boleslav nikdo nejásá. Hráči se po získaném bodu v Teplicích na soupeře v domácím prostředí těšili.

„Domnívám se, že v situaci, kdy českobudějovický tým je v útlumu po domácí prohře s Ostravou a my jsme naopak dobře naladěni po remíze z Teplic, je pro nás odložení mistrovského utkání nevýhodou,“ posteskl si sportovní ředitel Zdeněk Kudela. Ani prezident klubu Josef Dufek z odložení mistrovského utkání není nadšený. „Máme momentálně dobře připravené mužstvo a po Teplicích zdravě nažhavené, proto je škoda, že se nehraje,“ řekl.
Z mladoboleslavského hráčského kádru údajně marodí s chřipkou zatím jenom David Brunclík a lehce nachlazený je i Petr Krátký. „Jsem trochu nastydlý a tak pravděpodobně nedělní přátelák s Hradcem Králové vynechám,“ uvedl obránce Krátký. Dosavadní odolnost mladoboleslavského týmu proti chřipkové nákaze potvrdil ve čtvrtečním odpoledni i klubový lékař Miroslav Sinkule. Žádná mimořádná opatření v režimu hráčů neprovedl. „Všichni hráči jsou proti chřipce očkováni a každý z nich jistě dobře ví, jak se individuálně starat o dostatečný přísun vitamínů a o to, aby zbytečně neprochladnul,“ věří Miroslav Sinkule v profesionální přístup hráčů k vlastnímu zdraví.

Fanshop banner