Mladá Boleslav odstartuje Na Stínadlech
Klub

Mladá Boleslav odstartuje Na Stínadlech

Redakce

Gambrinus liga je tu a s ní ostrý start mladoboleslavského celku v neděli v 17,00 hod v Teplicích.

Teprve jarní liga zhodnotí kvalitu boleslavské zimní přípravy. A právě v Teplicích, střetnutím se současně druhým nejlepším celkem Gambrinus ligy, proběhne hodně ostrá konfrontace.
Za připomenutí stojí loňské utkání , které skončilo remízou 0:0. Boleslav tehdy nastoupila v sestavě:
Miller-Krátký,Švejdík,Vít,Čáp-Jarolím,Gába,Matějovský,Pecka-Bednář - ,Rojka. -
Podle posledních přípravných zápasů se dá předpokládat, že trenér Uhrin v neděli postaví mužstvo obměněné na čtyřech až pěti postech. Minimálně jedna změna se dá očekávat v obraně, neboť v Teplicích nemůže hrát na základě dohody Skála. Ve středové řadě by se měly objevit nové posily Baranek s Langerem a v útočné řadě se stabilizovala dvojice Bednář-Sedláček.
Také Teplice prošly změnami. Tou největší je ztráta klíčového stopera Hunala. Útočník Divecký přestoupil do Polska a se zraněním stále laboruje levý záložník Tesařík.
Boleslavského ligového nováčka čeká těžký zápas, jeho hráči však věří, že když zopakují své poslední dobré výkony, v Teplicích by nemuseli být bez šancí.
Kromě toho, že se bude hrát na vyhřívané trávě (Boleslavští z toho důvodu kromě utkání s Kladnem na vyhřívaném Strahově trénovali i ve čtvrtek), domácí pořadatelé při jarní premiéře představí na svém stadionu i novou velkoplošnou obrazovku.
Zápas bude rozhodovat trojice arbitrů Šedivý – Filípek,Hojsík.

Fanshop banner