ŠPATNÉ TERÉNY KOMPLIKOVALY HERNÍ SOUSTŘEDĚNÍ NA SLOVENSKU
Klub

ŠPATNÉ TERÉNY KOMPLIKOVALY HERNÍ SOUSTŘEDĚNÍ NA SLOVENSKU

Redakce

Mladoboleslavští fotbalisté sehráli v rámci herního soustředění dvě přípravná utkání s Bánskou Bystricí a Petržalkou. Třetí zápas s Trenčínem byl zrušen.
Jak toto soustředění a soupeře viděli samotní hráči:

DAVID ROJKA
Jediné,co bylo dobré, byli soupeři. Jinak soustředění nestálo za moc, protože byly špatné terény a počasí. Mužstva, se kterými jsme hráli přípravná utkání, byla však kvalitní. Byla to mužstva s popředí prvoligové tabulky .

ROMAN BEDNÁŘ
Já jsem absolvoval jen jeden zápas s Petržalkou. Na soustředění jsem byl jen dva dny. Petržalka byla velmi dobrý soupeř. Podle mě jsme předvedli lepší kvalitní hru než soupeř.

TOMÁŠ ČÁP
Naši soupeři v přípravě byli kvalitní. Např. Petržalka hrála proti nám velice dobře, přesto prohrála. Soupeř hrál kombinačně, v sestavě byli mimo jiné čtyři reprezentanti. Banská Bystrica byla rovněž velmi dobrý celek. Podle mě nás Petržalka potrápila více než první soupeř Bánská Bystrica.

MIROSLAV MILLER
Soustředění bylo docela dobré až na ty terény. Soupeři byli kvalitní, protože jsou v popředí slovenské ligy. Podle mě to byla dobrá příprava. Na tomto soustředění jsme byli od pondělí do čtvrtka. V pondělí jsme absolvovali jen lehký trénink, protože jsme seděli šest hodin v autobuse. V podstatě jsme se šli jen vyběhat. V úterý se hrál přátelský zápas s Bánskou Bystrici, ve středu jsme byli v posilovně a odpoledne se připravovali na hřišti. Po čtvrtečním utkání s Petržalkou jsme odjížděli domů.

MAREK MATĚJOVSKÝ
Já soustředění mohu zhodnotit jen pozitivně. Zápasy jsme vyhráli a já vstřelil i nějaké góly. Je škoda, že na Slovensko jsme jeli za lepšími terény a nakonec jsme hráli na umělé trávě. Oba soupeři Bánská Bystrica a Petržalka byli velice dobří. Chybělo jen to dobré počasí.

MAREK JAROLÍM
Přípravná utkání jsme sehráli s kvalitními soupeři. Oba zápasy jsme vyhráli, což bylo určitě dobře. Máme dobrou formu a věřím, že nám vydrží i v jarní části ligy a hlavně do prvního utkání v Teplicích v neděli 27.2. Terény byli špatné, a proto se hrálo na umělé trávě.

Fanshop banner