Kvalitní příprava, krásné branky
Klub

Kvalitní příprava, krásné branky

Redakce

Boleslav druholigového soupeře jasně přehrála, vstřelila hezké branky a řadu dalších příležitostí ještě neproměnila.

Silně přemrzlý terén byl příčinou toho, že střetnutí se muselo sehrát na umělé trávě. Hrálo se však svižně, iniciativa a kombinační převaha byla na straně Boleslavi. Ta šla už v 16.min. do vedení, když Roman Bednář vystihl nepřesnou přihrávku jednoho z pardubických obránců a sám před brankařem Šimonem nezaváhal. O dvě minuty už to bylo 2:0, Baranek uvolnil Matějovského a ten poslal nechytatelnou střelu z 20-ti metrů do pardubické sítě.
Po půlhodině hry však vyrobila mladoboleslavská obrana před svou brankou nepřesnými přihrávkami několik zbytečných závarů, na konci jednoho byl brankář Miller, který Krátkého „malou domů“ chytil do rukou, a z následného přímého kopu Gibala snížil.
Nebýt této vady na kráse, mohl být trenér Uhrin s hrou mužstva v 1.poločase spokojen. V 36.minutě se Sedláček prosadil přes svého nedávného spoluhráče Vizingra a Boleslav znovu vedla o 2 branky. Škoda ještě nevyužitých šancí Bednáře a znovu Sedláčka.Sami před Šimonem se však nedokázali uplatnit.
Celý 2.poločas se pak hrál opět v režii domácích. Velké příležitosti měli Rojka, Baranek, Vaculík, Sedláček dokonce trefil hlavou břevno. Skóre se naposledy měnilo 7 minut před koncem – Rojka naservíroval pravačkou míč před branku a Sedláček střelou prvním dotykem vstřelil svůj druhý gól.
Boleslav sehrála kvalitní utkání, k větší spokojenosti však chyběla ještě přesnost v koncovce.

Sestava: Miller - Krátký, Švejdík, Palát (55.Skála), Vít - Brunclík (60.Vaculík), Langer, Matějovský, Baranek (78.Čáp)- Sedláček, Bednář (60.Rojka)
Rozhodčí: Libor Kovařík

Fanshop banner