Roman Bednář bude mít kratší soustředění
Klub

Roman Bednář bude mít kratší soustředění

Redakce

Mladoboleslavský útočník Roman Bednář dostal reprezentační pozvánku k úternímu, přátelskému utkání „21“ s Tureckem v Istanbulu. Jeho soustředění na Slovensku s mladoboleslavským mužstvem se zkrátí, hráč na něj dodatečně přicestuje. O radost z reprezentační pozvánky od trenéra Škorpila se s námi podělil před čtvrtečním tréninkem.

Romane, bude to asi hodně časově náročné, ale na druhou stranu pozvánka potěšila a překvapila?
Bylo to po dlouhé době, rozhodně to potěšilo, i když se jedná jen o přátelské utkání. Jsem moc rád, protože od mého zranění jsem v reprezentační „21“ nebyl. Je to pro mě opět šance.

Jak vidíš tvé další šance v reprezentaci, pokud nepřijde zranění?
Uvidíme a hlavně zda budu v úterý hrát. Rád bych do zápasu s Turky naskočil a hrál opět svůj dobrý fotbal.

Časově to bude asi hodně náročné, sobotní sraz s reprezentací,odlet do Turecka a pak ještě na Slovensko za spoluhráči…
Těžké, náročné to bude. Zápas se hraje v úterý 8.2. v Istanbulu, ale vedení FK mi řeklo, že se o to nemám starat a vše se zařídí.

Jak daleko znáš turecký fotbal?
Moc jejich fotbal neznám, jen jejich tradiční pohárové kluby. Například mužstva z Istanbulu jsou velice kvalitní týmy. Myslím si, že v úterý to bude těžké utkání a Turci nám ani v tomto přátelském utkání nic nedarují.

Byla pro tebe pozvánka velkým překvapením?
Přiznám, že pozvánka byla pro mě trošku překvapením, protože od té doby, co jsem se zranil, mě nic nepřišlo. Moc jsem s návratem do reprezentační „21“ už nepočítal.

Fanshop banner