Mladoboleslavský fotbalový fanklub připravuje halový turnaj
Klub

Mladoboleslavský fotbalový fanklub připravuje halový turnaj

Redakce

Fotbalový fanklub mladoboleslavských fotbalistů nezahálí ani v zimě. Jeho členové se už těší podle slov prezidenta Jana Pažouta na jarní ligové boje a především na podporu fotbalistům nejenom doma, ale také na hřištích soupeřů. V těchto dnech připravuje fanklub za podpory FK Mladá Boleslav první ročník halové fotbalového turnaje za účasti fotbalových družstev složených výhradně z fanoušků. Bližší informace nám prozradil právě prezident tohoto mladoboleslavského fanklubu.

Honzo, v jaké fázi jsou přípravy a prozradíš něco konkrétního?
Bude to pro naše fanoušky a věřím, že to bude i určité zpestření v zimní přestávce. První ročník tohoto halového turnaje nese název Fanklub Cup 2005. Turnaj proběhne v sobotu 5. února ve sportovní, nafukovací hale zde v Mladé Boleslavi od sedmi hodin.

Kdo se turnaje zúčastní? Pozvali jste i jiné fankluby z České republiky a nebo to bude výhradně domácí záležitost?
Tento první ročník bude pouze záležitostí mladoboleslavských fotbalových fanoušků.

Do budoucna třeba neuvažujete, že byste tento turnaj rozšířili právě o fankluby z jiných míst České republiky?
Zatím je to první ročník, takže jsme to udělali jen pro domácí družstva složená z fanoušků mladoboleslavských fotbalistů. Budou zde všichni ti, kdo chodí do „kotle“ a okolo. Bude zde osm mužstev. Například AC Fanklub, Chelsea Bakov,Banana Team a další. O turnaj je velký zájem. Do budoucna uvidíme, zda turnaj rozšíříme o republikové fankluby. Další podrobnosti najdou zájemci na našich internetových stránkách mladoboleslavského fanklubu.

Jaké ceny čekají na vítěze tohoto turnaje?
Na vítěze a nejen na ně čekají poháry a občerstvení. Všechna zúčastněná mužstva budou pozvána do jedné z mladoboleslavských restaurací. Tam budou mít zdarma večeři a plus dvě piva za symbolickou cenu deseti korun! Turnaj se koná za podpory FK Mladá Boleslav.

Turnaj by se tedy měl stát tradicí…
My pevně věříme, že tak stane.

A s čím mladoboleslavský fanklub vyrukuje do jarní, prvoligové sezóny?
Určitě to budou nové chorály, které ještě dáváme dohromady.

Kolik členů má nyní mladoboleslavský fanklub?
V minulosti, když jsme si spolu povídali, tak to bylo 20-30 členů. Nyní to je více jak 80. Takže případní zájemci se mohou stále hlásit.

Fanshop banner