VIKTORKA ŽIŽKOVA BYLA NEPŘÍJEMNÝ A DŮRAZNÝ SOUPEŘ
Klub

VIKTORKA ŽIŽKOVA BYLA NEPŘÍJEMNÝ A DŮRAZNÝ SOUPEŘ

Redakce

Jak to viděl asistent trenéra a hráči.

Asistent trenéra Petr Čuhel
Naše vítězství bylo zasloužené. Je fakt, že jsme soupeři dali šanci v první půli ještě vyrovnat a pustili ho do vedení. Bylo to po našich chybách. Dostali jsme branku z dobře zahrané standardní situace. Byli jsme jednoznačně lepší a zaslouženě vyhráli. V rámci zimní přípravy to rozhodně potěší. Tento turnaj jsme zvládli dobře a nyní se musíme chystat dále. Co se týče Viktorie Žižkov, tak je to velice kvalitní mužstvo, ale v tabulce má velkou ztrátu a je těžké teď odhadnout,zda postoupí. V tomto utkání měla Viktorie Žižkov větší motivaci než náš minulý soupeř Příbram. Jednak to bylo finále. Když to srovnám s Příbramí, tak ta nám dovolila více možností v ofenzívě. Náš nedělní, finálový soupeř Viktoria Žižkov hrála na hraně tvrdosti a důrazně. Naše celé mužstvo podalo slušný výkon.

Jan Skoupý
Bylo to bojovné utkání. Na Xaverově je malé hřiště, takže to byl samý souboj. My jsme byli po celý zápas o trochu lepší, hlavně v kombinaci. Viktoria Žižkov hodně nakopávala balóny. Musím říci, že soupeř má kvalitní kádr s ligovými parametry. Když se jim bude dařit, klidně mohou postoupit.

Marek Matějovský
Viktorka je sice druholigový klub, ale mají na první ligu. Je dobře, že jsme vyhráli a podle mě máme i dobrou formu. Výhra v turnaji nás těší, protože jsme do něj šli, abychom ho vyhráli.

Jiří Gába
Soupeř byl velice kvalitní a hrál s námi vyrovnanou partii. My jsme byli o ten jeden gól lepší. Viktorka, kdyby ji neodečetli ty body, tak na ligu má a v boji o ligu ještě neřekla poslední slovo.

Jiří Skála
Já jsem nehrál, ale kluci podali výborný, kolektivní výkon. Tento turnaj byl zpestřením zimní přípravy. Vítězství nám dodalo i sebevědomí do jarních bojů. Tohoto vítězství si rozhodně ceníme.

David Rojka
První poločas jsme byli lepší, přestože jsme dostali dva góly ze standardních situací. Druhý poločas jsme to otočili a vyhráli zaslouženě. Soupeř byl nebezpečný především ze standardních situací a hrál hodně tvrdě.

Marek Jarolím
Byl to dobrý zápas, hlavně v tempu. Přišlo i dost diváků. Soupeř byl nebezpečný hlavně ze standardních situací. Hráči byli hodně důrazní, až zákeřní.

Petr Krátký
Viktoria Žižkov má výborný mužstvo. Jsou to velcí, urostlí chlapi. Soupeř byl hodně nepříjemný. Zlobili hlavně v důrazu a v prvním poločase byli i rychlejší. Druhý poločas jsme hru srovnali.

Marian Palát
Byl to těžký zápas. My jsme ovšem měli více ze hry. Oni hráli hodně tvrdě. Viktorka má hodně kvalitní mužstvo na druhou ligu. Dostali jsme zbytečný gól ze standardní situace. Soupeř má kvalitní hráče, kteří se umějí prosadit. My jsme rádi, že jsme tento zimní turnaj zvládli a zvláště tento zápas, který se dost těžko otáčel.

Tomáš Sedláček
Tento zápas jsme měli plně pod kontrolou. Vedli jsme 1:0. Oni dostali příležitost vyrovnat z darované penalty. Potom jsme nepohlídali roh a soupeř vedl 2:1. Ve druhém poločase jsme byli jasně lepší a zaslouženě jsme vyhráli.

Fanshop banner